One Piece Treasure Cruise - 新時代又來了

913 回覆
1 Like 1 Dislike
進入大直路
今次沒有卡塔下, 成功打入500名

我盟友齊角打190回入500名, 差一隻角相差成100回
新娜美雙人卡打排名好屈 如果出到必殺先都差唔多贏緊
咁多位巴打,想問吓 如果想升晒啲設施決賽排名要打幾多之內
香港有位大神全部升爆晒, 佢3年間每一次海賊祭決賽都打頭10名。 每次大約打30000分左右。

我純粹想攞咗個資格先 入1000定500就得?

然後再慢慢升 我淨係升加棉花糖同埋石頭嗰四樣嘢就算
我都想像唔到升爆哂要用幾多石 去到後期用既紅卷太多 唔係正常人會升到
要先入1次1000名內, 咁就可以解鎖上限
如果唔激烈, 冇記錯要食30到40石左右可以入1000名。獎勵好似會派返10石。
我都係儲左勁耐,最近先升到攻擊lv30, +190 攻棉花糖,唔燒石玩真係好難升得爆
而家喺500至900名內掙扎緊
嚟緊15號個寶藏地圖終於更新

希望爽快啲每次擲骰仔好晒時間
竟然出高比限定。冇野出搵野黎出。
抽3下算 係咪就嚟10周年?
周年係5月12日
黎緊係跨年, 1月1 號9成9會出超限
忍唔到手抽左6下

中左克比 羅

補左好多限定同岩岩新果張綠頭金卡
勁呀巴打,呢個星期去左日本旅行,當地抽卡並未有帶黎好運,淨係中左餐廳老闆
趁而家日圓咁平,喺日本買幾張iTunes卡

我啱啱都叫去日本啲朋友幫我買定幾張第時用
工作巴最後幾多名? 我爆左4/50石左右保到一千內
同你一樣 780幾最終
第2彈拉左3下
第1下中小路飛 (補LT)
第2下中高比
第3下中金卡羅同羅比

歐到有d 驚, 即刻撤退
期待第一次打改版的大連
會唔會太強
歐到我都呆左...

差一張金卡唔再抽了
自己組下隊玩都唔錯, 唔洗下下用死官方隊
岩岩先發現原來我抽到果個老闆係上一次大連戰加乘角, 今次砌隊又要大執了
今次分數獎勵多左, 好似打到千3定千5萬會多30石
我睇Facebook話啲加乘係根據你有嘅卡就得

唔一定要用緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞