One Piece Treasure Cruise - 新時代又來了

911 回覆
1 Like 1 Dislike
Gamewith攻略網:
https://xn--pck6bvfc.gamewith.jp/

巴哈討論區:
https://m.gamer.com.tw/forum/B.php?ltype=subbsn_1&bsn=26291&subbsn=0&keyword=

gamewith 推介既最強船長

基本上組隊都不外乎係1-2隻加攻,1-2隻解debuff,每關搞你既debuff 都唔同,好難話一隊打天下,搞唔掂既可以睇上面攻略網或者呢度交流下

祝大家抽到心頭好
好不容易又一個Po
Lm
留名

呢個星期淨係打龜好舒服
因為就快升海賊lv, 為左大連戰多條full 血打,而家玩軌跡只係行過拎龜拎可樂算,專登打輸

呢張卡唔知咩技能
咁隨機既角都有,好易有bug 同埋會受敵方debuff
但佢個技能好似講完冇講
只係會根據sub 而不同
刷龜500張紅卷補到日和
30石冇中新卡 但補左心波妮同以藏 感覺抵返哂
30抽 中新娜美同新金咭再補到錦衛門雙人咭

勁呀!我3億都未到,仲差3百萬先到下個checkpoint, 巴打係咪過到大航海煙佬?
我仲未打煙佬, 但全隊已經上限突破去到lv5, 但唔夠龜升到150lv

而且仲差路飛同心卡未突破。 要過埋今次大連先挑佢機
係咪用舊4檔彈跳人路飛?? 諗緊好唔好俾紅紙佢食, 而家上限得 lv110
當時我好似打巴基, 已經升到lv5 (未進化)但就未升到150lv

睇黎今次要升到150lv 了
我唔夠s 可樂升德雷古隻船,暫時得千陽梅利係升到盡,鯨魚仔lv12 但未刷到3個5星
有冇辦法可以知道自己抽齊哂友情角未
我都唔夠超級可樂, 我應該要下個月先打到煙佬關。
冇得睇, 佢banner 入面沒有提供角色資料。只可以一直抽。

同埋佢萬聖節d 角好似仲未放入pool 入面。
隻娜美雙人打海賊祭超勁
忍唔住去左抽大連池

好彩第7下抽齊1限2金, 仲補埋粒牛丸
上個月大連3張金卡就補唔到
好想補返山治索羅金卡
弱智讀心驚

諗住差一張新金卡 抽哂第二 第三彈各30抽

最後出嗰張金卡都係一模一樣
今次張圖好多肉
隻路奇好煩,龜硬左
究竟啲撚樣點打咁高分
每一次寶藏最多都係打到千零萬都已經想死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞