One Piece Treasure Cruise - 新時代又來了

977 回覆
1 Like 1 Dislike
我意思係抽到0石之後再轉系統
想知咁樣得唔得??
可以,只係要重新打個啲星星同虹石清零,但係你清曬啲石我驚你過1,2個池又會唔想玩
諗住買d咩幾石帳號,等抽十週年個池之後開局,初始帳號黎,見Andriod帳號平過IOS帳號好多

Btw唔該晒清,再諗諗點搞

請問點解我用左招技都解唔到個船長
呢個狀態係封じ,係鎖左個角色,唔係船長效果無效
明白,謝謝

如果我有帶解鎖角色,但俾人鎖左,咁咪無得救
用sup,角色擺位避開鎖位或者有啲船長係自帶解封
用10周年新船刷海賊lv 好爽
是,岩岩升到LV120 有得玩海賊旗

請問有無心得的,我40000都打唔贏28000
唔係睇戰力, 主要睇隻角海賊祭能力勁唔勁。而且玩海賊祭最好都係剋屬性打。

海賊祭組隊可以睇gw
https://xn--pck6bvfc.gamewith.jp/article/show/199976
好複雜

成日俾人一招打死幾隻
我已經第三隻放盾
因為好多海賊祭的金卡要喺海賊祭池度抽, 要限定搭海賊金卡隊伍才夠勁

新手盡量打, 睇下youtube d 玩家點組隊再試下玩。
而家debuff 搞到gp 一勝難求咁
今日暫時剋屬打仍然穩
今日試過技打速, 力打技都穩過。

反而新的喬巴海賊祭關卡好難, 最後用力隊打過去
gp仲用力屬,唔係debuff ?
係, 力隊太大力了, debuff 完都仲好屈機
即刻照用,完全唔覺有咩debuff
今次總算輕鬆d, 打到6勝就攞齊懸賞金, 冇之前咁大壓力。

今次目標打到13勝攞嚴選卷, 希望可以補下普限
差咩
紅卷換到的普限差明哥,莫利亞,小紫同波尼

同埋羅同基德雙人
早幾日拉到20下,終於出博士
4月份重傷
忍多1個禮拜
睇圖應該出3隻新超限, 未知同上年一樣 1+1 x 3波, 或是12號先出3隻

就算12號一黎就3隻, 之後好大機會又係1+1 咁出

睇落去2隻有霸氣的
而右邊隻角咁閃, 似係女角
出咩都抽,第一彈見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞