One Piece Treasure Cruise - 新時代又來了

977 回覆
1 Like 1 Dislike
我對上一隻中既新限係明哥砂糖,前幾日手痕3下海賊祭pool 想抽最早期既海賊祭限雷神,都係乜都冇,而家都係儲落早前優惠pack 700石去等下星期
幾號周年
雷神而家都好少用到, 反而阿普幾唔錯, 知隊仲可以放佢。 我仲差阿普, 可能月尾有石剩會拉3到5下。
阿普我都冇,幅超新星puzzle 就係差佢
聽晚就知出咩角,路基
其實有機會係路基, 早排主題係路飛d 對手
而且又識霸氣

新手想問應該組?
同埋基本點強化超進化都唔係好知
沒有一隊可以打晒咁多關
要根據每關要求去上buff , 解debuff 打

巴哈有新手帖, 可以睇完再上黎問

黎緊10周年, 抽齊限定同金卡就應該夠打大亂戰
10周年限定冇貓仔
好似冇乜驚喜
羅傑好似係周年限定, 其他3隻應該是超限
班角色咁大路,又係三船長
係4皇有少少型
奇怪在3隻超限都不同屬性同type, 又要放埋同一隊打大亂戰

睇落去要羅傑做船長
仆街啦,要抽齊哂
我他媽抽爆
雖然好似悶d, 但整體個卡面好靚
卡面真心正,回到和之國
紅髮好似會有2個卡面, 同路和一樣, 要用羽毛換卡面
暫時睇12號開始好忙
擦經,海賊祭,共鬥,仲黎多一個GP

明天先打完一個GP, 12號又黎多一個GP, 咩事

https://twitter.com/ONEPIECE_trecru/status/1787818412426875243?t=Nu2Cub94VDi1CbRhz30kvw&s=19
預左好多活動,佢仲有個後夜祭絆決戰抽,仲有機會係貓仔
仲有marritav 直播任務

但做咩無啦啦又開多個GP
只好當係送石咁玩
新4皇,舊4皇
好撚J,要抽多隻
我到而家得3條羽毛, 佢過2日登入送一條, 希望大亂戰會送多一條啦, 咁就齊5條
我都係,本身有5條諗住進路和,而家可以留俾紅髮

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞