One Piece Treasure Cruise - 新時代又來了

911 回覆
1 Like 1 Dislike
上次我追排名,差唔多場場都係用力隊屈人地技隊,或者技屈人速隊,都試過俾隻速卓洛拖時間輸,有人會將速卓洛放技隊 心隊自由隊博識隊又唔敢挑
原來我超進化king 差一粒

都唔知幾時Miss咗 通常要等幾耐先有得換?
應該要等2到3個月
新手想問吓呢隻驚重覆角色有咩用
國際服周年前, 先出新超限池吸石
今次個超限池好吸引.... 但黎緊又會出周年限定
國際服都關我地事
好想補多隻5檔,超限我好似齊
係, 年年國際服周年, 全部version 都會出周年限定。 上年冇記錯好似係出ASL
睇落似2月低會出周年限定

https://www.facebook.com/share/p/p6LWxq5Cqbn82wzF/?mibextid=oFDknk

上年都係2月低出ASL
咁可能都係翻炒舊角,因為動畫冇乜進展,都係初上蛋頭島,六道博士未出齊
推一推
再搭自己單問埋你地講要換果隻艾斯係咪酒場入面換果隻
係, 艾斯係用coin 換的
暫時在酒場,寶藏, 絆,軌跡,海賊祭入面可以用對應的coin 換
重覆角色食自己可以突破lv 上限, 最盡係 lv150, 超過左就可以拎去賣換雷利 point
所以我咁樣做得啱唔啱係咪even六星大限定果啲都係咁做
換完係咪要進化
即管食啦, 食到上限個字下面條 bar 係5 Max 就夠
想問下, 17號係唔係有新野抽?
17號係另外一個超限池, 每一彈保底都有限定, 第7下會保一隻超限, 25下保5檔。 新手黎講係補限定的機會

但注意黎緊下星期有國際服周年的前夜祭,出新女帝。2月底就應該會出新的周年限定

大家可以量力而為, 始終而家好多活動都睇pt 倍率, 抽新角就應該玩到黎緊的活動
咁請問而家個pool抽唔抽好?
你指寶藏池定新的大食女莉莉絲?
新手黎講, 建議抽17號的超限池, 或者月底的周年限定池
thx

又要打石了
抽新女帝好定係5檔好
而家大連戰打1000萬分真係好快,我冇用過石兩日就搞掂,我只係抽到1隻娜美
中撚晒伏, 拉左超限池8次, 超限只出艾和雙人同一隻知大和
好彩女帝拉一下出貨
超限池係包哂所有限,如果只為5檔,感覺唔抵抽,聽日女帝第二彈有4隻限我冇,希望補到
新手上嚟問一問呢幾隻勁唔勁同點配先最好用,thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞