One Piece Treasure Cruise - 新時代又來了

911 回覆
1 Like 1 Dislike
嘩,我拉多左1下,共5下中兩金咋
巴打唔留石抽10周年?
所有石清晒, 等10周再算吧
呢隻好kawaii

睇怕要課1pack 半先丼到
有預感隻釋迦博士都會係限定,差佢同本體老伯未出
我已經保撚左底
今次感覺好鬼伏
我拉左17下, 其中6,7 下係全金卡

今次好西
由上個月開始到而家已經保左幾次底,唯有希望週年會還返比我
普池我多數拉到10,12 唔出就會放棄。
我上個月6子拉到12就放棄了, 再拉就感覺會保底

今次想補下綠牛, 桃子同新限, 先拉咁多下。最後桃子出左3隻, 但未見綠牛。

過2日先丼埋呢個pool
我接受唔到洗濕左個頭食白果強逼症
剩係想搏卡娜綠牛,25下卡娜1 綠牛0
我出左4,5隻心山治, 3,4隻心大食女,
0娜卡

我都明洗濕左個頭好難忍手, 但都要迫自己收手, 下下追保底好貴
兩位巴打有米,寧願課落周年pool 算,儲左6百幾石希望有好報
唔該晒,已買,慢慢玩住等抽
唔算啦, 近呢2年確實是課少左好多
而家一個月一pack, 最多2pack

日元好平, 都冇咁傷
諗返3年前 7算真係傷, 當時重要係重課咁玩

以為保底先出, 最終24連出貨
有愛能戰勝一切,希望大家周年都盡快抽到心頭好
唔明點解打軌跡boss 關,我開明哥砂糖技會洗得走對方個一定血量盾,招式說明好似唔見有
明哥技能第一句就係, 消血盾3回
唔係呢個盾,係某傷害以上就大減果種,我估應該係跟後排其中一隻卒,我一開技清哂後面,所以個盾都消失埋
噢, 係
其中一隻小怪帶有盾, 你清左隻怪就冇左個盾
想問吓各位ching限界突破啲素材係點刷
明天開始有寶藏, 打寶藏可以擦素材
係咪刷到1000萬分就可以已經拎哂獎勵洗唔洗繼續打
再打上去就係肝排名
完結左寶藏會按排名派獎勵

你可以禁入去ranking 度睇到排名獎勵
我上次東海打完唔太覺佢有派彩俾我大拿拿100石
如果你講佢排名777嗰d 獎勵, 係要真係排777位的一位現家先攞到

否則, 只有基本的%獎勵
原來係咁以為漏派彩
但啲排名真係要好肝 琴晚打到頭20 今朝起身就變50幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞