One Piece Treasure Cruise - 新時代又來了

911 回覆
1 Like 1 Dislike
紅色閃電係除左普通按之外都會扣血,例如開必殺技,雙人角色轉人,開超化
咁唯有希望兩隻新限路飛夠補血頂到

頭先又忍唔到手,抽咗100 石 中埋娜美
今次真係忍唔到
多謝大佬解釋
請問新手一開始抽完應該點組隊
一開始無咩概念點樣組 睇攻略網佢又冇詳細講佢可以配邊啲隊員 求指教

巴打,請問咁樣係唔係可以玩落去?
但係未齊隊員 係咪繼續抽第3彈?
多謝指教
勁啊巴打, 開得啦...
留石之後再抽
打唔同關用唔同隊, 可以上gamewith 睇下組隊, 或者上youtube , 都好多介紹
想問ching 依家點課金… Android 佢話我地區問題 唔比我d 信用卡 payment
要開日本google account 先可以課金
下……無玩一排 搞成咁
係啊, 好似呢一年左右, 就要用日本account 先可以課到
多謝大佬

請問呢啲超進化素材係唔係拎唔到?
可以去絆決戰交換所換
你下星期打絆決戰, 會有一個抽獎池抽絆幣, 再用d 幣去換骷髏骨頭。

所有關卡都是按需要去解debuff, 再加攻。 如果抽齊當期的角, 基本會打到當期關卡。 所以新手建議都係留石抽當期角, 咁會比較易上手。
收到 咁我係咪要留石先?
暫時得一隻五檔 最新限都抽到晒
請問有冇需要超進化? 感謝
講問呢幾隻係咪最新限了? 多謝指教
係, 3隻新超限加5檔都比你抽晒
請問需唔需要繼續抽第一彈補下其他限定
打到20回有新地圖, 抽到張海貓卡可以每行1格賺10000分, 好爽, 而家打1000萬快過之前唔少, 我得1張新娜美, 22回就完成1000萬
skip 左巴基鷹眼沙佬?唔似佢喎,肯定係其他活動出既特別限定
應該唔出4皇了
月尾池應該開未來島, 估唔到追得咁快

但story 就唔update
係咪一定要抽?
抽完下個月的口活動就夠打
暫時月底池主要用來打軌跡, 而且一般會對應返寶藏, 所以抽齊就可以玩到下個月的活動

超限池應該開到2月中, 有石多先抽第一彈, 博下中其他超限
今次打左180周 (實際130周左右), 最終壓線484名

今次好多人打, 好彩保到500名
新手入坑….
想問下點先快啲升到海賊lv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞