One Piece Treasure Cruise - 新時代又來了

913 回覆
1 Like 1 Dislike
今次除左心自由隊,博識隊都好難打得贏,而家都係盡搵技速隊黎打
今次我用博識打返博識, 暫時打都ok
我而家係吊住5XX-6XX 名咁, 之後幾日過年都唔知有冇時間守得住
1000名可能要4000分咁上下
加油
600名已經feel 到難上,對手抽極都係贏唔到既隊
唯有係咁refresh 我記得果陣寧願打低分既對手都唔想搏高分而輸
新手lm
一到打海賊祭, 就會覺得自己好弱
前面一百名玩家大部分超限都升到150...
課長既世界,我都係志在可以推高棉花糖上限先入決戰,平時都係1日3場就算,今次輸既場數已經係我成年既quota
唔該,想知超海賊祭計既分同game 入面打既分係咪分開計?如果我想突破升棉花糖石碑既lv, 係咪睇隻game 入面個名次就夠
係, 睇game 入面排名。
超海賊祭要另外去特別page 睇排名
冇計過自己用左幾多石,總算保到海賊祭1000名內,真係一d 都唔好玩
你去獎勵入面, 可以睇到打左幾多場, 減返預賽ABC 嗰21日 就係你決賽打的場數

今次我勝率都係9成多d, 好鬼難打
開左個上限,但都冇咁多紅票升
因為我走去換左隻艾斯
正, 要換真係要快
襯而家活動艾斯仲有加乘

我都未換晒, 要好鬼多pt...
so far 都冇乜點用過,係咪海賊祭能力好屈?
海賊祭的話,艾斯用黎buff 力路飛, buff 完路飛好大力。

但呢期好多活動都用得著艾斯, 早換早享受
千祈唔好

上淘寶$100
4500石首抽仲好 呢隻game大部份情況都係要抽當期角色會玩得輕鬆

你抽當期新角色嘅時候好容易抽埋其他舊角色
mirrativ 任務派左彩
多左15石
暫時海賊祭 自由隊係咪無解
我之前裝左apps 連動左,但唔識點玩
佢分2邊任務, 睇人開live 加comment 同埋自己開live.

我只有睇人地開live, 都攞左十幾石同2張紅卷。
好睇決賽buff 咩屬性或者type
自由隊有娜卡, 好鬼屈機,所以次次都睇
決賽buff 咩屬性再組隊打

剛剛過去的海賊祭,由於buff 博識ct, 所以用羅賓雙人, 瑪莉亞雙人,速紅髮, 娜卡黎打自由隊都幾高勝率。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞