One Piece Treasure Cruise - 新時代又來了

977 回覆
1 Like 1 Dislike

新手想問下E個任點過? 羸左好多場都唔得, Thanks.
打單人 唔係PVP
明白了, 謝謝
今次GP好似好難,暫時12勝, 希望頂埋明天
輸左一場,輸自己開技時機唔好
巴打有冇睇動畫?好想10周年出覺醒路基,型到癲
我唔記得有沒有分享過。

如果rd 1, 或者rd 2 已經開左GP技,但感覺都會輸, 你可以輸之前quit game,再入返game。雖然再入game 唔可以開GP 技, 但你起碼可以保住多一個GP 技, 唔洗浪費。
真, 路基好鬼型, 仲有舊黑雲纏身。
感覺10周好大機會出

搞掂各位加油
今日真是好好運, 13,14戰係同一個對手

第15戰對手唔勁
唉,垃圾呀今次,得12勝
對手好強?
GP 最後一日都係睇運, 又冇得重擦對手
昨日輸一場,今日輸兩場俾同一條友,應該係輸開技時機,想請教下如果入到第3戰,我已經儲滿gp技,係應該一早開,還是確認到可以打走佢幾隻先開?對手都係剩返1次gp, 但佢未儲滿,我隊係剋佢屬
我覺得睇2個情況, 1就係你有冇cut 血角,如果你有cut 血角, 應該先等自己角色開左cut 血技, 才開GP , 就可以一波帶走敵人。如果你先開GP技, 再開cut 血技係打飛唔到對手。

另外情況係你有信心開完GP 技, 之後到自己的角色開技 ,例如羅白, 力路呢d 高攻角, 就可以先開。

當然一齊都係睇角色的ct 速度去組, 盡量buff ct
cd儲得唔夠對面快,就算剋屬都要輸,佢開技先就儲滿埋gp,連消帶打咁我就俾佢打飛哂,就係咁輸鳩左
GP 都好睇你角色的練度,有時真係要用lv 突破卷升下d 海賊祭有用角色。

不過今次係難, 好多人都有S鷹眼
寶藏角

阿特拉斯是限定
希望周年限可以出路飛vs路基,實抽爆
下個月就周年啦
今個月忍手唔抽
今次有綠牛
第一彈差3隻, 應該抽第一彈
官方改左地圖個特效list,十字公會得1.25,黑胡果啲特效都無
係, 黑鬍一個月貨仔就冇左
而且新限升到2.5 倍
第一彈啦, 今次拉4下, 淨返既等周年
想搵海賊王game玩下

請問呢隻要求技術高唔高,因為我手殘又想玩下海賊王game

我之前玩神魔,彈珠 抄晒功課都贏唔到
呢隻game 8成關卡都算易(如果齊角)。因為要睇時機禁, 難嗰d 會難少少。

optc 就快10周年, 想入坑可以淘一個多石賬, 再等下個月抽新超限
海賊祭打夠7000分,希望保500內

今日拉了17下沒有中新限
今次笨大黎攞債

今次應該抽到落底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞