One Piece Treasure Cruise - 新時代又來了

911 回覆
1 Like 1 Dislike
Happy new year
今個月懸賞金ranking 係咪冇update?
15勝
14勝

隔左幾個月, 又一次15勝
勁!我斬第一場輸俾力,第二場力輸俾心,電腦係冇debuff
軌跡打到146 唔夠力,明明已經full team 上陣
恭喜巴打抽齊角

試下用埋山治buff, 可以加60%屬性
我用呢隊, 加山治60% buff 先過到150lv

過到了, 係自己開技次序搞錯, 用埋大和 last touch 就贏埋 lv150
聽日大亂戰開始
第一彈拉到天丼
保底中重覆羅御

好彩同一彈出到山索
差一隻大和慢慢補。

今次差大和, 睇下打唔打到1000名

祝大家一抽入魂身體健康
恭喜萬路巴 我岩岩打同盟拎左50石再抽大和 終於中埋,3隻限齊可以用full team
恭喜巴打, 齊角打好輕鬆

我暫時3000內應該冇問題...
打入1000名好難

少隻限定個pt 差成倍...
今日儲夠50石拉第2彈, 冇任何特效下出左大和。終於可以齊角衝排名了
勁呀巴打,龍年行好運
打完大亂拎左50石終於抽到大和
恭喜工作巴
齊角打好輕鬆
齊角要入1000內都有排打,3000內就應該輕鬆
放棄追1000名內,分差約40萬,點追
我剛剛見到有lihkg1 巴打打到1030名, 希望佢追到入1000名

我打左96萬, 1000名應該問題不大

今次多左好多人打, 如果冇抽到大和, 我未必入到1000名
應該好多人齊角,又好多人打,守住3000算
唔敢想像我唔齊角的話追3000會點

今次好彩抽齊角 先敢沖500
勁啊巴打, 今次打500名要打成300回
我都係800名左右, 已經盡晒力
最後一日個分上得勁快 本身仲以為140萬已經夠做
係, 我禽晚打到12點見追唔到500名時就放棄了。 輕鬆保1000名就算。

同盟最後打入50名內, 已經心滿意足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞