One Piece Treasure Cruise - 新時代又來了

911 回覆
1 Like 1 Dislike
屌, 亂入未贏過, 又要出返去, 打到燥
我無黃金帝同新嗰張綠色頭髮金卡 明明用咗其他角色鎖G 珠
去到打boss 關又俾佢變返做邪魔珠
慘慘豬
有1金1限, 唔洗再追啦
因為G珠唔同彩珠/和珠, G珠是可以比敵人轉的。

你可以試下用6+5檔做船長, 咁就可以超化轉超邪魔珠
但我喺YouTube睇見人哋係可以鎖住G珠入下一關無事發生
https://トレクル.gamewith.jp/article/show/422032

拉落少少有YouTube攻略9分鐘開始睇 佢可以鎖住G珠入下一關
鎖g 珠要用新嗰張單人大叔卡

https://xn--pck6bvfc.gamewith.jp/article/show/421702

亂入 round 2 如果是娜美船長, 全隊會轉G 珠, 開大叔會鎖珠。
大叔個鎖珠技勁d架?
正常是珠子固定一回合, 呢個是可以比敵人轉走粒珠的 (除非是彩珠,超炸彈珠,及和珠就轉唔走)

大叔係鎖珠, 你要按p great good (睇返佢個icon) 先可以解鎖的

大叔呢隻係按great 解鎖, 你如果一直p, 係會一直鎖定為g 珠
好屈 但我無
只可以用6+ 5檔, 超化轉走超邪魔珠
一彈11點出新片介紹黎緊的update
應該會送石
係 用6+ 5檔加新娜美雙人咭
9.5周年新限應該係紅髮團+赤犬?
要夠指定角先開到EX 超化, 隊中仲擺咩人?
娜美 桃之龍 羅基德雙人
頭先又夠30石,拉一下第3彈中左新娜美雙人 之前用緊uta 隊打大連戰boss, 而家又要諗過
幸福的煩惱
恭喜巴打
儲石等9.5 周年,好似出紅髮團加疑似5檔既路飛?
150石中下個活動新限

今個重生ac pack luck唔錯
恭喜工作巴
拉左30石 0補

留返下個月抽新限算數
我啱啱都貨咗金 買左1萬yen
難得齊角, 打左入500名
恭喜

要打幾多週回?
我打左120周, 1.6億

盟友說500名分數大約1.56億, 不過我早開始打, 禽日排名上落唔大, 係夜晚8點零鐘要打返4,5周回保500名

今次因為有限定, 所以整體分數都拉高左。
如果好似上個月咁, 齊pt 角應該90到100周入到500名。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞