One Piece Treasure Cruise - 新時代又來了

911 回覆
1 Like 1 Dislike
ching 打10星定3星?

btw 恭喜巴打, 今次好激烈, 我個人打1000內, 同盟保100內就算
3星戰法羅賓組內排第10,同盟第5,但係日服個人排11守門口
啊, 咁可惜入唔到頭10
巴打好勁, 3星打法打到11名
燒水大戰
值得啦, 呢d 記錄係要衝啦
總分應該都入唔到前10
巴打今次燒左幾多支水?

下次超boss應該係10周年, 3星大法應該會比笨大封印啦, 今次國際服好多玩家都開晒聲投訴, 但明明係國際服班友玩爛
月底池出明哥莫利亞
怪叔叔與蘿莉既組合
100支左右,國際版班友好多新奇又有趣既玩法幾佩服佢地
而且國際服都算團結, 起碼海賊祭真係任你擦分。

不過絆戰真係有d kick, 下下要迫課金買藥水。
我應該留石抽寶藏, 能力跟羅卡雙人好相似下。 希望今個月出返綠牛同速路
3星大法即係點
有冇課限時pack?
有啊, 上個月買左30000yen
仲有500石留返周年先買
今日拉3下補了小忍
差阿普, 但唔追了

好耐冇見過霸氣
絆戰唔打10星, 直接打3星

3星打到370lv 左右, 會上到max 血量 9999億。 3星會少d debuff, 所以好容易一拳超人。

絆戰佢係計打完的boss 血量再除1000。 所以3星打9999億同你10星打9999億的分數一樣, 但3星會容易打好多。
軌跡lv 100個氣絕係上段2隻封晒,行動表打多左個「左」字
會知係因為有人出左片
https://x.com/binkssake_optc/status/1773082985438351818?s=46&t=Of3y_HQXcg59DbLkrJyBLA
i see....我打到85lv, 昨日好好彩,兩下第一彈中到明哥糖妹同埋兩張金卡,收手唔追莫利亞

大滿足, 保到組別100名內
恭喜巴打

恭喜巴打
大家咁話
一年一次WC, 盡下力打。
但跟住周年又黎, 又有排肝

可惜係今次絆戰盟友都好忙, 有4位最尾一日先開始打超boss, 佢地最後超boss 幣剩返超過700個。 如果佢地清到晒, 應該入到同盟50位。不過今次都好滿足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞