One Piece Treasure Cruise - 新時代又來了

911 回覆
1 Like 1 Dislike
係咩暫時都仲贏到嘅,有冇咩建議
第5隻同JACK換走,如果你有乜海祭角既話,用5限仲好,入基德/鷹眼/明哥/黑鬍都OK
冇乜
我全部都有,有冇話邊隻好D
Q換基德,入埋明哥好多隊都大同小異
擺出黎聽下大家意見先,技隊大媽個位原本係明哥,隻隻都好似有用咁,唔知換邊隻
Q,攻隊擺佢浪費左個位
我暫時個隊係咁

諗緊心隊仲洗唔洗汁
已經好勁, 再唔係就擺青雉換走堆5星角
其實5星角我覺得都幾勁
出6張唯一係驚對面5檔開GP 技, 跟著自己滅團

有時我都擺1隻喺後備, 起碼對方開完GP技, 都唔洗全部6星都GG
得一隻5檔luffy 諗緊超唔超進好
12勝,希望聽日可以大滿貫
我發覺千祈唔好用相同或類似既隊同電腦打,輸9成
絆決戰交換所可以換5檔進化骷髏骨頭
打GP 一定升左6+先。

之後有需要先換返去6星。
加油

經過咁多次GP洗禮, 我已經練到平常心了

禽日打GP 遇到舊盟友, 即刻打電話問功課,之後成功過關
軌跡過左100lv 煩到痴線
炒左last一場 含淚14勝
第一次15場全勝,好感動
開波力隊仲要先輸一局
有無巴打知點解決佢隔日出街就要我更新1300mb 明明係屋企更完 返工諗住玩又要更新 次次都1300mb食哂數據
恭喜比達巴
禽日輸左一場, 今日全勝
14勝完結今次GP

13勝紅卷補到以藏, 超開心。
普限而家差美音同盲佬雙人

今日用力隊擺頭, 儲ct 超快, 我成隊開晒技對手都未開過。 白鬍同jack 開完技, 基本已經儲滿了gp bar, 到時可以睇住對手黎食
我今日第15場時,力隊打頭陣,俾自由隊壓住黎打,我已經有滿等既巴雷特jack 新路飛新凱多

好彩係第二戰我技隊贏到對面5檔隊,最後一戰到我既5檔自由隊打返贏對面技隊,只能說5檔開技時機主宰一切
勁到癲有料比達巴
98000戰力12勝 呢個重生Account比上一次個Account仲快可以去到12勝

而家儲資源突破同升海賊祭能力
其實最尾真係好睇運,佢派中剋你屬性既真係冇仇報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞