One Piece Treasure Cruise - 新時代又來了

911 回覆
1 Like 1 Dislike
返屋企試吓將個iOS改做日本地區課金試吓先

我之前都係搵朋友幫我買日本版itunes card

我應該除咗最貴嗰兩個唔課 全部都買 大約1000港幣
課抽中
最貴嗰pack 送可以換裝用的羽毛
有可能一年出1隻可以換皮的角, 咁條羽毛就好重要
請問新手抽咗新女帝 係咪繼續抽超限池到等月尾出新周年限?
係, 有石多就抽超限池, 山索雙人好用, 大和雙人都不錯, 補到幾多就幾多。當然要留石抽月尾的周年池, 否則下個月咩都唔洗玩。

btw, 月底出黑鬍周年限定, 明天應該有資料。
想問吓金卡2940 娜美黎

我係資料庫睇話係常駐關卡

想知邊度有得打?
軌跡交換所有得換
山索 大和雙人都有
師兄, 想請教 IOS如果想買石可以點?
以我知道, 要先開日本apple account, 再另外去買apple pay 日本點數卡

我用an 機, 要等其他ching 答你。
冇錯 不過相信你dl到隻game都已經有日本iTunes account 最方便係上網買日本iTunes 點數卡架啦
https://youtu.be/SIzO-uTXNW8?si=cT8CeJBuUXr--iVG

同條片同一隊,但打力屬黑胡,第二條血,黑胡先攻,條片點解扣2萬幾,我就俾佢秒咗
Brook個力盾有升滿
可能你隻紅髮團未突破lv, 紅髮團船長技有減傷25%
佢本身有20%減傷,差5%差咁遠?
你打完第一行血之後佢扣你幾多?
6萬幾血,俾佢秒咗
可能係你解唔哂你左下方紅色拳頭 icon, 呢個係你受3倍傷
你要升滿紅髮團最右邊果個小圈圈, 解到5回自己增傷
應該黑鬍比女帝stone 左, 所以youtube 片入面黑鬍冇攻擊, 嗰20000血係固定傷害

ching 打好高lv?
好,等我升完佢,再試下打,感謝
唔係好高LV咋,打到10幾LV咋
我有被攻擊x3個個狀態扣64000血
升滿咗最右果個了,終於可以擋到傷害,感謝
world cruise 又黎
活動好撚密

下星期一GP
下星期5開大亂戰
3月8至10就海賊祭決賽
記得之前world cruise 係將所有玩家分5隊,所有活動計分咁玩,巴打有冇印象?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞