One Piece Treasure Cruise - 新時代又來了

911 回覆
1 Like 1 Dislike
咁呢條鯨魚係用石開定係打特訓之森?
用石開
首推呢條鯨魚?
得幾十石, 應該抽角好定打船好
打船先啦,終身受用
又14勝
same here, 俾電腦夾硬屈死,第二局開技一定唔夠佢早
之前個帳入唔返應該買石帳定有進度好啲
買石賬,而家差不多全部關都玩即食pt 角
黎緊1月1 會有超限, 留力到時抽
但會唔會唔夠角打海賊祭 同埋係咪要好肝? 多謝指教
海賊祭超級燒石, 1石3場咁打, 主要比課長玩。 而且打到上去前列, 好睇你角色練度周埋lv 突破程度。前列隊伍, 好多都150lv 5檔, 娜卡, 新手老手都好難贏。

我覺得開始玩時, 其中一次預賽先打入8000名, 再在決賽睇自己實力去決定衝唔衝。
巴打過左大航海煙佬lv5 未??
聽日又出新大航海vs 路飛
而家真係心郁郁想燒一堆石去谷海賊祭, 升攻擊石碑, 見好多攻略都要+200, 我而家只係+190
仲未過, 而家日日都擦緊龜, 應該擦多2日就可以升爆成隊, 希望星期6可以打到啦。

巴打攻糖190已經好勁, 我都係186
龜既話我都夠,係擔心攻擊糖可能唔夠200,唔敢用限定突破紅紙落舊4檔路飛度,紅紙好珍貴
應該唔洗200攻糖都過到, 你190可以一戰
綠牛應該是大連限定卡, 但只有6星封面
而家營運懶到限定的5星卡面都唔畫
我估跨年應該會出巴基鷹眼沙鱷既十字公會限定, 幾多張限就唔知
唉, 岩岩夠石又拉一下桃仔日和, 淨係補到兩金
都似會出4皇
好耐冇出鷹眼

唉, 我唔敢抽桃龍, 而家諗緊抽唔抽綠牛。 綠牛可以超化鎖珠, 幾好用。而且係大連限定, 起碼之後打大連有1.25 倍

普限我唔抽喇, 多多石都唔夠抽。
新大航海我加190 攻都好似唔夠力
終於過到lv5 煙佬,剩返路飛,真係唔夠攻打唔哂
勁啊巴打, 路飛關差喬巴未到150lv. 而家仲肝緊龜。希望明天可以打到路飛。

煙佬我應該有排先打到, 白鬍同屏障佬都差3隻先可以升到lv 5 。 應該要一排先打到。 唔想用卷升呢2隻。
速屬白鬍同屏障呢期有得用coin 換1隻
謝謝巴打提醒
得返1300coin
月尾再睇下換唔換
岩岩改變按人次序, 原來+190 糖都夠過埋 vs 路飛
All in 哂藍券, 大連戰要打返多D 先得
而家大連入面少左好多機會中1000卷的寶箱
共鬥關好似好無聊咁, 應該唔係實時共鬥呀嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞