One Piece Treasure Cruise - 新時代又來了

911 回覆
1 Like 1 Dislike
今次要2000幾萬先有20% 內,好癲
用30石買鯨魚船, 用心屬馬高做船長打關卡, 經驗值會有加乘
係, 我見1000名要6千幾萬, 都好癲下...

咁想問下巴打,呢隊有冇咩角色要執
唔係好識砌隊
不可以一隊打晒所有關, 以下面呢一關為例,電腦rd 3 會有4回的麻痺, 咁你就要帶一隻可以解麻痺的角。

rd 5 會在下段除機抽一隻角做船長, 而且會randon 轉珠, 咁你下段就要放比較強的角, 而且可以轉珠的

敵人復活後, 會有藍盾, 咁你又要用一個可以解藍盾的角

當你可以解晒所有debuff, 就可以再諗點樣可以加強輸出, 例如加攻, 加亮珠增傷, 剋屬增傷,加連擊系數,加其他增傷...

諗緊海賊祭衝唔衝決賽好,而家攻擊棉花糖上限+190,好似趁B 組入係比較省石,係怕遲下出既大航海唔夠砌
係, 我食左一粒, 應該夠分入決賽
最近呢幾個月預賽B 都係食一粒就入到
但想要+200, 要決勝戰1000名內,呢個真係唔知要燒幾多石
我最後轉左隊打, 但就要賭根性
total 試左15次左右就過左

https://youtu.be/FkCK98YD2ks?si=PKY_hGiT7Xzlj33k

呢隊可以輕鬆贏, 而且可以用易p 船

setting 最好咁樣
而家我大航海就清哂啦,係驚日後大航海關卡要+200先過到,想而家就拎左個紅星章先,再慢慢儲紅劵升
有冇巴打收到新年大抽獎,送石頭
你唔講都唔知有呢件事

今次個同盟戰唔係太難打幾好
想問下羅既超進骨齊未? 我得四粒
我超進化了,今次絆決戰都有一粒
我拎左啦今次果粒 又唔知miss左邊粒
大亂戰, GP,絆決戰,軌跡 (410龜)
仲有一粒唔知係唔係大連
我齊咗五粒,但冇隻羅

係咪一定要抽?
羅好似要抽特別池先有
隻羅係勁, 但都過左氣, 睇你有冇石多

明天開新池
算啦 遲啲實有方法拎返
好想要波妮 但我100石都冇
老屎忽福音
用技羅LT 打速超boss 打到5000億

同盟打超boss 個lv, 仲高過我自己10星個lv

軌跡過左80lv 煩到嘔,又要睇攻略
隻莉莉絲都好古惑, 一開波就有追傷,你想儲CD 都唔易
我都係用平民隊搭莉莉絲,應該99lv 打後就要轉隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞