One Piece Treasure Cruise - 新時代又來了

911 回覆
1 Like 1 Dislike
已經預留年尾bonus 課少少,希望唔駛抽到天花板
呢2個月都只課左20000yen加全部480yen 平價石, 好耐都冇咁忍得手。

暫時儲左400石, 應該跨年就all in 晒。
呢幾日日元又升返,卡計56 rate
多數都係掃480羊20石,10000羊要睇角色
https://twitter.com/ONEPIECE_trecru/status/1738393993266839837?t=5r31UNL8NGKki4_prxcdNA&s=19

入面好多隻都係和之國, 又黎和之國?

意外見到呢2隻角

出假山治都唔錯
和之國出到爛啦,出沙鱷鷹眼雙人,新巴基啦
有排出啦 大把位可以出限 篇章係完佐 但有時會無啦啦出返舊篇野
尻估:
望落去似分3篇章 (因為分左中右3個大格)
再細分就係一個大格入面出1超限,1普限

如果我估中, 9成9 係和之國。
和之國出過限既
路飛 羅 基德 大媽 凱多 草帽一味 小玉 御田 時夫人 桃仔兄妹 勘十郎 九俠其中幾位 大蛇

仲想出乜
好多人估大和, 御田, 羅傑

和之國都玩到爛, 希望停下啦....
復刻刷棉花糖d card係要抽定有得換?
喬巴, 醫生是抽的, 可以喺30石的池抽到
白星是在絆決戰交換所入面換
白馬, 娜美在寶藏交換所入面換

睇落似羅傑御田雙人, 大和 , 山索雙人
山索雙人好撚型
thx 咁我都淨係冇醫生 聖誕節可以喺屋企刷吓棉花糖
呢一關每年都會復刻
不過有喬巴就ok la
呢關50體用auto 打都得
真係出呢幾隻
型係型,但咁炒冷飯法真係好糾結
冇醫生可以用邊隻代替
王關唔夠力秒隻boss
boss唔係好多血, 可以試下用sub 加攻加亮珠。

或者用5檔應該都可以, 不過再儲cd

想問呢個係咪抽唔過
skip 呢個,等兩日有超限pool
感謝🙏🏻
用左紅髮團
本身想全部用up既卡但冇醫生真係唔得
聽日策略應該都係all in 第一彈,中左其中一隻先轉戰其他彈
今次儲得唔多石 又冇乜課金既意欲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞