One Piece Treasure Cruise - 新時代又來了

911 回覆
1 Like 1 Dislike
羅渣超進化素材係咪已經拎唔到
去姅決戰交換所可以換
除左大媽比較舊之外, 其他角都好強.

隻驚係用唔同屬性或TYPE 角去組隊. 按船長的能力去組同屬性或者同TYPE 的隊. 再去解DEBUFF 及BUFF 角去輸出.

或者你睇下打咩關再去研究點組隊啦
今次大連好嘔心, 冇大食女冇莉莉絲下, 就算有2隻pt 都好吃力

一路打要一路執隊, 感覺近一年最難係呢一次
我有波妮同娜美,打亂入就用雙波妮隊,打boss 就用超進化羅搭莉莉絲,尚算穩陣
比達巴勁, 抽齊大食女同莉莉絲
今次我冇抽限定, 我只拉了3下大連池,出左2隻pt , 咁就試下打500內

一路打要一路轉角打, 好耐冇咁樣燒腦玩...
我冇莉莉絲呀, 只係有大食女波妮同埋新娜美, 好彩 fd list 夠多人有
同問,
凱多有3隻, 仲諗緊有咩用?
除咗自己食自己, 仲有冇用?
如果唔係進化前後技能完全唔一樣,都可以食自己突破上限,有舊限buff 完,食自己突破之後必殺技或者船長技又或者海賊祭技能都會強化左
請問點解買唔到既
你海賊lv 未到?
想請教, 點樣可以搵到角色係邊度[使用中]

想食相同角, 但有一隻暗咗, 顯示係使用中
但我搵唔返係邊度使用中
可能海賊祭, 絆決戰, 寶藏入面用緊
原來要清左個零體送石任之後先得
唔係, 要打任何一關先有
課唔課限時優惠好
石留黎10周年抽
其實幾抵 我都想課
其實好抵, 好似36000yen 有1600石
我應該先買20000yen, 留返d 周年先買
師兄 想問打咩關升lv快啲
邊到有
shop 最新果幾個, 8800羊300石
岩岩睇都無

得未來島同海賊同盟個幾pack
見到了 原來要屎但打一關

得48個鐘
最抵玩係打5體的關,同時打可以3倍體力打,15體一關, 必出一隻龜
可以同時擦經驗同龜

心急就開競技場打, 你youtube search

“トレクル 経験値稼ぎ”

都好多片睇
巴打會唔會趁而家日元低水去課
我仲苦惱緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞