One Piece Treasure Cruise - 新時代又來了

911 回覆
1 Like 1 Dislike
你今次打偉大航道?
ching 都打得好快, 咁快就1000萬

如果係偉大航道,有心可以打下。 始終新世界的獎勵係最好, 而且會有突破角色的金匙
上面啲人已經打到3千萬追唔到 睇吓可唔可以keep住30名內算

Btw 之前衝動幫隻巴基開咗金匙 如果我all in所有資源升爆佢會否不智
黎緊10周年, 肯定會出新超限
巴基係勁, 但留返下個月升新超限會好d

而家d 超突石好難攞, 只有肝寶藏先可以打到突破石。另外寶藏卷都可以在交換所換突破石。
係咪好似聽日有情報咁我睇埋先 thx ching
明天情報應該講黎緊新的update
4月底會有大型update, 會加一個新遊戲, 應該仲有講黎緊10周年的活動

新超限應該唔會講, 唔知會唔會比tips
all in 路飛VS路基
前夜祭會出vegapunk 博士先
我都好期待路基
博士似係絆戰限定, 應該月尾出多一波前夜祭
睇圖博士好似已經係前夜祭了,係唔知會唔會月底又出,可能係活動既翻炒?
而家係咪無可能入到坑
唔會,我都係岩岩買左個初始帳慢慢玩學緊
各位大連戰中巴打留意,隻拉布鯨魚船特效buff今朝11點會完,請睇路
係wor, 你啱, 原來博士是前夜祭
咁月底仲會唔會出軌跡角
淘寶?

係, 淘一個多石號玩, 下個月10周年抽爆佢
$200 5600石抵唔抵
博士話就話前夜祭,實際上絆決限嚟,唔係普限
抵啦,但 如果有更多石就最好, 7xxx石左右就更好

同埋有冇邊d必要角
有,但更貴,怕自己上唔到手,唔識玩又棄
10周年共鬥mode 上線, 仲有個大宴抽卡, 信息量都幾多, 營運都算有心搞下
10周的超限肯定會更上一層樓, 所以舊限你有多石號, 到時再補

唯一要有應該係5檔路飛

其他都可以10周時再補
8591 $200 有7000 石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞