One Piece Treasure Cruise - 新時代又來了

911 回覆
1 Like 1 Dislike
想問國際服同日服係咪分開
其實算幾過隱, 但好難遇到好隊友
剛剛打左差不多20場先遇到個正常人
係, 抽角,關卡都一樣
而且經常有大活動係日服 國際服一齊打

日服平均會肝d, 國際服會輕鬆d...
原來仲有 hard mode.....要夾下對方點打, 有條友用力屬隊打藍企鵝
係, 我見唔對路即刻quit game, 無謂浪費時間

好似話會優先配對好友, 我中間配對過一個好友, 可惜佢9玩fail 左
但係實時兩位玩家同時玩?
開頭我見好友全部叫草帽團, 我都有懷疑係唔係電腦

後尾打落去hard mode, 就發現係實時玩家一起玩的

想請問呢張卷點用?
換完會係郵件到 抽角色既 多數都會係4星角 好彩既會出限定
thank you
今次大連戰抽唔到綠牛, 中其他兩隻, 第二日已經打到1000萬分. 最後都有玩埋落去, 唔衝10%內, 2000幾萬就收手, 5張紅紙竟然補到心屬 uta, 好耐冇試過大連戰獎勵補新限, 見有少少 luck 就手痕去抽小玉, 抽到第7下先中, 仲要連中兩隻 , 其實我係為左家姐而抽, 而家儲下等聖誕跨年再抽
勁啊, 我綠牛抽到12都唔中, 灰爆。
最慘連舊金卡都補唔到一張

今次得2張金卡, 最終2億4左右入到500名
星期日打左差唔多50周回去追, 好彩追到

絆戰拉左1下, 又係得個吉
見到比達巴中左, 你地抽到就好, 我都有得用
你哋通常邊度加好友成日新活動如果自己抽唔到新咭就冇得用好鬼慘
我都係睇TWITTER, 見到日本玩家招FD 我就會加下.
我唔記得有冇加你FD 子, 如果冇, 你可以加我: 504453643

利申: 冇新MOMO, 冇小紫, 冇小玉
我都係咁,定期會清下唔login over 10日既人,而家清完有好多位,期待佢聖誕跨年出沙鱷鷹眼巴基,和之國應該榨乾榨淨啦嘛,動畫出年先開始做蛋頭島,即係堆愛因斯坦機械人或者熾天使應該未出住
加左你 工字頭

我最新都係得綠頭大將 今次小玉冇抽 等聖誕新年

加左

好多時新手或者半新手抽到新限會招好友, 我見自己無乜新限朋友時, 都會去twitter 搵下好友
我都係同你地差唔多

不過可能自己都係老屎忽 個帳都千一level
佢有陣時未登錄都彈到啲幾勁既友仔比黎用

有位咪打完㩒加佢好友咁
跟住啲太耐冇上水咪慢慢del佢
無限loop
有咩船好推介 仲用緊梅利號
用緊五檔路飛自由隊
但日服係咪更新得快啲?
加exp - 鯨魚, 鯊魚
速攻 - 呀龍船
吸金 - 劇場版黃金戰士隻賭船/foxy 船
萬用 - 梅利千陽
有可樂同錢既升到上 lv12 已經好夠用
一樣進度, 所有野都同步出
咁應該玩咩服好
就黎跨年抽大家留左幾多石
岩岩玩返留左個零月都係得700石 保底都唔夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞