One Piece Treasure Cruise - 新時代又來了

913 回覆
1 Like 1 Dislike
新手想入坑係咪好睇唔開
隻驚開始左差不多10年, 要追返舊角會有困難, 但隻驚而家偏向pt 角模式, 即抽齊當期限定, 就可以玩到。

所以建議去TB 買個多石賬戶, 抽齊新角, 5檔路飛就可以開局。 隻game 其實幾好玩, 係活動幾密下。

加上而家可以抽返超限, 所以而家入坑都唔錯。
對op 有愛就玩啦
而家應該抽邊個POOL?
睇你有幾多石

如果多石, 可以抽第一彈抽到底, 第一彈有晒所有超限, 補到幾多得幾多。

之後再抽第3彈, 有5檔。

https://xn--pck6bvfc.gamewith.jp/article/show/39528
而家可以抽返5檔路?
掂 頭兩野中左五檔路飛
請問而家新手買石號後係要一直推主線追進度嗎
推主線都係攞石, 齊角就打左新活動先
之後再打返d 舊角, 上gamewith 會有推薦的。

https://xn--pck6bvfc.gamewith.jp/article/show/60310
可以啊, 公告入面有列出pick up 角
第3彈有pick up 5檔
新手入坑,想請教下啲角色係咪抽到一隻就夠架啦?

同埋除咗打主線應該要打咩關好?

thanks
想問下係打咩關

打決戰10次

星期六, 日好似沒有決戰的, 你要去競技場自己開
新手黎講, 一張就夠 (除左5檔)
5檔最好可以食到rush 5, 但而家得第3彈有,唔建議追啦。

如果抽到重覆, 食自己可以升lv 等級上限

抽1隻加上食自己9隻, 可以最高升到150lv
唔該ching

買咗個多石ac,齊晒今期啲角色,得一隻5檔,仲有千三石左右,仲諗緊抽唔抽多隻5檔定儲下石
我覺得唔好再追超限住, 有一隻5檔都夠用。因為你下個月的活動冇石抽, 卡池又唔夠深, 就會好難打。

建議留返石抽月尾池, 咁你之後嗰一個月的活動會比較輕鬆, 而且可以熟習到嗰玩法。

下一個池係寶藏池, 抽嚟打寶藏排名, 如果已抽齊新超限, 我覺得可以skip, 因為新手係打東海, 組一隊可以打晒咁多個boss, 打夠150萬就可以攞齊白鬍的進化石
而家軌跡新角色係咪最好留超進化前後各一隻,用黎玩大連戰加乘角
咁啱隻白鬍超化後會轉屬性, 所以營運好似送左2X 隻比玩家。平常好似送1X隻
今個月寶藏冇得抽綠牛
新個張日和露兩點
估唔到沖涼溫泉都可以出卡
勁好彩 30石出gay 佬出浴圖
恭喜工作巴
我今次抽到娜美日和, 應該可以輕鬆打10%
今次得娜美,盡趕1000萬
想問下 今次亂入戰 山治第二關 有個5round 紅色閃電係咩狀態?

同埋如果無解毒係唔係用生命值硬接就得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞