台男遊香港勁失望 ptt網民:俾中國玩殘仲去

831 回覆
633 Like 19 Dislike
事實wo

其實成篇嘢主旨只係話熱同埋澳牛啲服務差
其他其實係讚
事實wo

係你唔會去搵香港有乜玩啫
佐敦一家無數遊客到訪的餐廳用餐...<<<

你去澳牛想要服務態度?
聽到你講國語以為你係大陸人都唔會友善對你,除非你講明來自台灣

不過都聽得出口音既
唔好話口音態度同衣著都分到

不過事實而家香港真係無野玩

比人問有咩玩 我真係答唔到

海馬 米奇樂園 山頂 冇喇

林先生咪話想行女人街同黃大仙囉
佢嚟得一日就食個澳牛算啦
聽到你講國語以為你係大陸人都唔會友善對你,除非你講明來自台灣

agger
林先生透露,自己曾到佐敦一家無數遊客到訪的餐廳用餐,但服務生差強人意的服務,讓他對香港印象扣分:「我們對菜色有問題,服務生匆匆回應便走開。這或是他們有太多客人要應付吧。」林指香港連行人過路燈都發出急促聲音,讓人無法輕鬆,也是令他對此次旅途印象不佳的原因。

澳牛?
香港除左商場就係商場,好少特別地方吸引遊客,抵比人睇唔起!

不過台灣又好撚好咩?d地方污糟到同大陸睇齊,除左cafe咪又係cafe!99步笑100步
食澳牛想要咩服務?
食屎啦台北咪又係好熱
香港剩係個機場都吊打台灣啦 漏水真係柒出國際
話香港樓舊?台灣啲樓咪仲核突,個地仲唔平添呀
第一次去東區我以爲我去左參觀舊區WTF
香港夏天真係熱撚死人

台南40度 都舒服過香港濕熱

香港既濕熱真係世界級架

我啱啱台北返黎
仲撚熱過香港早排低氣壓個個禮拜六日
認真

同意
因為我上星期都係台北
林先生透露,自己曾到佐敦一家無數遊客到訪的餐廳用餐,但服務生差強人意的服務,讓他對香港印象扣分:「我們對菜色有問題,服務生匆匆回應便走開。這或是他們有太多客人要應付吧。」林指香港連行人過路燈都發出急促聲音,讓人無法輕鬆,也是令他對此次旅途印象不佳的原因。

澳牛?

佢知唔知係應該要有㗎?係for視障人士用
發達國家會有
香港人移民去台灣?
香港除左商場就係商場,好少特別地方吸引遊客,抵比人睇唔起!

不過台灣又好撚好咩?d地方污糟到同大陸睇齊,除左cafe咪又係cafe!99步笑100步

你不如用英文search下香港有咩玩
之後quote10個商場畀我睇
算中肯
冷氣機滴水抵屌
棚架當佢無知
帶鬼佬朋友行一轉菜街佢問香港人鍾意呢d?
我沒有想到可以比台灣髒和舊

其他都可以諗下

呢樣真係切柒都無可能
事實香港係又貴又悶又差wo

日本都平過香港啦
ivorysoap: 除了夜景 香港就是個爛地方 還不如去澳門

佢去過澳門就知仲衰過香港
除左去叫雞同賭錢

馬膠鐘仔正過香港多多聲
又平又可以無限q
識玩梗係去馬膠
射完落去賭
賭完再怒執隻雞幾q

邊頭有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞