Zen 4 mini PC集中討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
7735同6800差好遠? 大家都係zen3+ 8C16T 同RDNA2 12CU
撚左陣7940hs, 操作幾順, 其實同我部1360p 反應差唔多
打機先見真章
唔玩4K就得,自己玩2k都行足60 夠玩了
6800 快d
仲平d
已經有部高階PC,想買多部Mini PC 做Second PC同打下跑Online,係咪APU都夠做
本身諗住買部有680M嘅Mini PC
680m 夠玩1080 60hz game 好小小上um790 pro用780m
直上780 有AV1
我都是副機睇片掛機用
咁我買680M算
咁我買780M
睇miniforum fb原來講左UM790XTX is expected on sale in the mid of October. Please wait.
咁我應該會買XTX
佢果d期貨你12月 收到當贏
另外插卡有冇需要
比我會等em780
但都是睇個人需要
XTX唔擔保無鑊
6800H batebone $3888 漢姦賣嘢乜都貴過人
HX99G
M.2 SSD夾埋係咪最多2TB?
batebone $3888 都冇得講CP值高 asus雖好 但價格唔夠大陸brand打
2400蚊已經買到大陸機最衰係基本上唔會有 bios update
所以我都仲等緊大廠出7840HS/U mini pc
得gigabyte同asrock industrial出左U
HS好似暫時都仲要等ASUS PN54
大廠呢d機貴細廠2-3000 粗粗地玩下做副機算 反正屋企有pc
諗住做主力PC 冇地方擺
宜家用緊laptop頂住先 不過light gaming都會過熱應該好快打柴
我um790 pro 做緊主力機 係屋企坐定定既時間好短
HX77G 好似減咗㗎$4459
佢間唔中有flash sale個價都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞