Zen 4 mini PC集中討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
小少獲氣係咪得asus pn53?
Crucial 32GB 5600MHz *2 + SN850 2TB
第一日出到而家無熄過機
我見佢做減價, $4000, 4年保, 32GB/1TB, 大牌黎講價ok.
邊間? 中央田我見3999得16GB RAM
同埋GMKTEK呢個牌子得唔得?
唔掂啦 仲咁嘅價
飛馬, 不過cpu好雞, 但平同4年保,同有野送.
78xtx 個oculink咁玩法 真係唔太想落手 霸多個位自己裝上去
呢部係咪好啲?
如果你會打機, 依部會好D, 粒CPU/APU強D. (雖然己經係一年前CPU/APU)
如果只係睇片, 行office, 部部都差唔多.
岩岩又見到8700G 不過睇清D 佢好似仲係用780M

諗諗下780XTX 果個CODE 過左期

只好等black friday睇下有冇減
有第2個code減80
TOFANSFB
呢啲應該俾最cheap嘅ram同ssd你
估係adata
請問係for香港官網?
Yes
Fb廣告成日見到
結帳睇佢ram係crucial, ssd係klevv
咁都ok喎
我之前問某間佢俾adata ssd係710
問過ssd轉咗做adata 910
問過ssd轉咗做adata 850先啱
有自己設計講效能嘅迷你pc tank03
https://youtu.be/KYnLp-x1b4o?si=GAaI6itoQ_qn1213
780xtx見淘寶京東都係現貨
有冇巴打收咗貨?
Day 1開始都係依個組合,不過就1TB,reboot到傻,試過就咁上上下網都boot 呀,開始懷疑唔係AMD 果個sleep/wake up問題
SN850X先啱,我有另外一部裝980Pro都係乜事都無
我Windows10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞