Zen 4 mini PC集中討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
無人開我開

踏入下半年,陸續有廠公佈Zen 4 mini PC嘅消息
牙石PN54、大陸嘅minisforum、零刻都準備發佈新機,關注開嘅朋友一齊討論下
想買部係公司做文書機
大家有冇咩推介
有冇人試過行 minisforum DOA
budget幾多?
dead on arrival?
4000左右
希望可以玩到d indie game
minisforum UM 790 pro 甚至 UM773 lite 都夠做
不過嚟緊呢一季或下年頭會出新版

其他牌子等巴打補充
yes
好好彩未試過
Zen 4 mini PC集中討論區
https://lih.kg/zJPyOkX
唔該用返上一個post先
DOA 要寄返去佢個倉我估香港冇 service center
玩埋ps3 switch嗰d simulator夠唔夠力
minisforum HX99G
想買 790 PRO
不過又就出 XTX
佢D PORT位我就冇咩特別諗法
但係去到 75W同散熱再好左 就令我心大心細
未買 一定係等XTX先決定
lm
唔打機100% 係BTS Mac Mini 個價太屈機
到底BTS MAC mini 咩價?
搵倒, 睇個款應該係8gb ram?
M2 Mac Mini(256GB SSD):HK$4,599 -->HK$3,799
M2 Mac Mini(512GB SSD):HK$6,099 -->HK$5,299
M2 PRO Mac Mini(512GB SSD):HK$9,999 -->HK$9,199

唔係個個都剪片, 仲冇咗佢重點既靚MON, 都係高級玩具feel

部um773 se 加兩條16gb 同1tb ssd 都唔駛3千港紙.
256比鬼用 依加冇1tb起都唔好叫做pc。手機容量仲大過佢。上到1tb 16gb又貴到hihi
依家用緊MAC, 我會話佢真係唔岩我. 有一機會我一定去返WINDOWS MINI PC
mac 點唔岩法?
新出咗HX77G
免費送airpod 2.....
隻野值1000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞