隻黑貓唔肯走點算

681 回覆
123 Like 97 Dislike
佢咁肥美,一d 都唔似訓街
係咪d 人放養,佢行行下見又攰又餓跟左你返屋企咋?

但佢都幾'wu joe'

好多外國人都由得d貓周街走
可能佢去你度呃完野食 聽朝就走,出街晒太陽

污糟
宜家好似一次過睇緊兩個post咁 都係想j下肥貓姐 btw樓主諗唔諗到聽日有咩計?

點算越來越覺得佢得意 唔捨得佢走
樓豬唔係女一早死撚左

好痴你 果然邊到有野食就邊個係主人

樓主你唔好咁灰啦 其實你真係好慘 無啦啦俾班痴線佬屌到開花

其實起源都係因為我突破盲腸見到樓主喂奶隻貓仲要嘔

我見你開到都有份屌架
btw 都知你地係出於好心
不過有時都要睇下態度架嘛 始終樓主又係唔有心餵毒藥俾佢
都係果句啦 唔養貓嘅人係真係唔會識呢d野架

我打完一句就已經無開過lihkg, 我計埋尼個reply都只係留左四個reply , 我屌你老母唔好屈鳩我喎,我而家就真係屌鳩你啦
宜家好似一次過睇緊兩個post咁 都係想j下肥貓姐 btw樓主諗唔諗到聽日有咩計?

唔知道 今晚都唔知擺邊 對得貓耐會敏感
痴撚線樓上d人惡撚到
講真 樓主大可以唔理隻貓啦 照顧佢驚佢餓親仲要比你地屌 冇養貓我都唔知佢唔飲得牛奶啦
屌你老母樓豬根本弱智仔
屌你老母樓豬根本弱智仔

對唔住
痴撚線樓上d人惡撚到
講真 樓主大可以唔理隻貓啦 照顧佢驚佢餓親仲要比你地屌 冇養貓我都唔知佢唔飲得牛奶啦

其實我都無養過貓狗但我都知好多關於佢地既do or don't
有時啲野唔係你一句無做過就可以理直氣壯話唔知就當合情理既,細佬

老泥妹唧,唔一定係乞衣黎嘅
屌你地咪撚嘈住先啦!
個個咁有腦幫樓主諗諗計點收留隻貓好過啦
貓奴一向惡過癲狗
屌你地咪撚嘈住先啦!

追post啦柒頭 仲要大紅字

樓主你唔好咁灰啦 其實你真係好慘 無啦啦俾班痴線佬屌到開花

其實起源都係因為我突破盲腸見到樓主喂奶隻貓仲要嘔

我見你開到都有份屌架

我打完一句就已經無開過lihkg, 我計埋尼個reply都只係留左四個reply , 我屌你老母唔好屈鳩我喎,我而家就真係屌鳩你啦

第一個留言果句唔係野黎架 我屈鳩你?
係咪一句就叫無份先
你屌鳩我我都識屌番你架 屌你老母

好痴你 果然邊到有野食就邊個係主人

係 佢好痴我 去到邊跟到邊 聽日點翻學
唔係話想加把嘴屌埋一份
我亦無養任何貓狗
但遇到咁既情況
而情況又許何既話
餵食或者處理之前
問一問有相關經驗養過貓既朋友
或者google下係咪都好合理同應該呀化?

我見你開到都有份屌架

第一個留言果句唔係野黎架 我屈鳩你?
係咪一句就叫無份先
你屌鳩我我都識屌番你架 屌你老母

乜撚野叫屌都未撚識分 真係屌你都晒鳩氣
屌你地咪撚嘈住先啦!

追post啦柒頭 仲要大紅字

我聽日要翻學 唔知可以擺佢去邊 唔可以俾學校知 之前學校有狗 佢地call 咗類似愛協嘅黎捉走咗 然後就沒有然後了

佢咬都唔係問題 而係聽日唔知擺邊 一定唔可以俾cleaner 見到 如果唔係佢一定死

有咩妙計啊咁你?
靚女與貓
跟本養動物就唔係一個必須嘅事嚟,更何況樓主都冇諗過養,唔知有幾正常?
反應咁大做乜鳩
唔係話想加把嘴屌埋一份
我亦無養任何貓狗
但遇到咁既情況
而情況又許何既話
餵食或者處理之前
問一問有相關經驗養過貓既朋友
或者google下係咪都好合理同應該呀化?

對唔住 真係知唔應該未check 就俾奶佢飲 但我嗰陣真係好驚佢唔知點算 俾水佢又唔飲 所以先俾奶 對唔住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞