隻黑貓唔肯走點算

681 回覆
123 Like 97 Dislike
佢好似真係好肚餓
成班貓奴真係上哂腦
最多咪屌樓主無常識,把口唔洗咁臭下話
咁正常以無相關既知識情況你見隻貓唔飲水俾奶佢飲有幾出奇啊?
好多卡通片貓都係飲奶架啦

咁未養過貓又第一次見野貓洗唔洗check埋屎睇下佢應該食濕糧定乾糧啊?

同埋樓主已經比隻貓抓左兩野都肯理隻貓已經好好
講真你班貓奴我諗見到野貓仲比佢抓左幾野已經掉頭走唔撚想理隻貓
樓主好有愛心呀
貓貓唔願走 啫係佢好鐘意呢到呀
天氣咁凍 唔好趕走佢呀
希望樓主快啲搵到貓義工
成班貓奴真係上哂腦

咁未養過貓又第一次見野貓洗唔洗check埋屎睇下佢應該食濕糧定乾糧啊?

講真你班貓奴我諗見到野貓仲比佢抓左幾野已經掉頭走唔撚想理隻貓

係咪消毒咗就冇事 利申其實對貓有啲敏感

你順面睇下買唔買埋貓砂 怕佢屙落你地毯地

睇咗 冇 間便利店有貓糧已經好好 其他鋪已經閂哂

條女BODY好似唔錯
佢好似真係好肚餓

你掂佢之前俾拳頭佢聞左你先
但如果佢縮你就唔好理佢,由佢自己喺一邊柒好啲

你順面睇下買唔買埋貓砂 怕佢屙落你地毯地

睇咗 冇 間便利店有貓糧已經好好 其他鋪已經閂哂

咁試下剪碎d報紙再放落個兜到頂住先
屌足差唔多兩頁真係痴線
利申貓奴
成班貓奴真係上哂腦

d貓撚不嬲都係咁架啦 唔知以為佢地係d貓變出黎 見親d貓就發撚晒癲咁
班貓奴俾人屌返轉頭

樓主好有愛心
成班都唔知嬲咩屌咩
講到好似貓唔飲得奶係常識咁
正義撚道德撚 一搵到小小位就入
成班貓奴真係上哂腦

消毒左第日無腫就OK
但如果見血記得"節" 啲血出黎,好多細箘
成班貓奴真係上哂腦

係啊 摸完貓隻手唔好捽眼捽鼻 唔係就好易痕同腫
好撚on9 成班貓撚係到屌屌屌
我夠無養過貓 我夠唔知佢唔飲得奶
講到常識咁撚樣 無養貓或者無諗過養嘅人 無啦啦會唔會走去睇點養佢啊
奶又唔係毒藥 無啦啦撚知佢會唔飲得咩 你話俾砒霜佢食就抵屌姐 成班on99

班貓奴on9係常識

但係有時係會on9到令你燥
成班貓奴真係上哂腦

消毒左第日無腫就OK

都流咗幾多血
樓上都on9 知唔知咩叫好心做壞事?無啦啦有隻貓走入屋 想幫佢 但既然無經驗唔識養唔知點處理係咪唔應該就亂咁黎?唔識做咪乜撚都唔好做囉 即刻Google搵下basic養貓資訊有無咁撚難?卡通入面啲貓飲奶 卡通入面多啦a夢識講野識飛添呀

不過我都承認一開始見到樓主咁on9所以態度係差咗啲 sorry
樓主家陣係咪準備聽日交畀當地義工?定有咩打算
成班貓奴真係上哂腦

消毒左第日無腫就OK

都流咗幾多血

咁你開暖水放下自己血先再消毒
隻黑貓睇落好肥美 流浪貓黎?
召來不幸既黑貓

點睇都係樓主為黑貓帶來不幸

我同意樓主係on9
但俾班猫奴屌到 好似殺左佢地老豆咁
愚蠢嘅人類

因為一個ON9既行為差D害死一條生命阿
樓上都on9 知唔知咩叫好心做壞事?無啦啦有隻貓走入屋 想幫佢 但既然無經驗唔識養唔知點處理係咪唔應該就亂咁黎?唔識做咪乜撚都唔好做囉 即刻Google搵下basic養貓資訊有無咁撚難?卡通入面啲貓飲奶 卡通入面多啦a夢識講野識飛添呀

不過我都承認一開始見到樓主咁on9所以態度係差咗啲 sorry
樓主家陣係咪準備聽日交畀當地義工?定有咩打算

都好過call愛協既仆街既
講到常識咁撚樣 無養貓或者無諗過養嘅人 無啦啦會唔會走去睇點養佢啊
奶又唔係毒藥 無啦啦撚知佢會唔飲得咩 你話俾砒霜佢食就抵屌姐 成班on99

班貓奴on9係常識

常識都無學人屌其他貓奴
你班垃圾返大陸耕田啦屌你老母

樓主家陣係咪準備聽日交畀當地義工?有咩打算

其實一個無養貓嘅人 無啦啦係唔會覺得隻貓係唔飲得牛奶架好唔好
仲有樓主一開始係俾水佢佢唔飲先比奶

班貓奴on9係常識

常識都無學人屌其他貓奴
你班垃圾返大陸耕田啦屌你老母

你老母人人俾人屌就係常識啦
無養貓嘅人學養貓嘅方法做乜柒

你估個撚個好似你地咁當d貓係寶啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞