隻黑貓唔肯走點算

681 回覆
123 Like 97 Dislike
班貓撚真係癲㗎

即使個人大咗肚對貓敏感,班貓撚都prefer個人落咗個B嚟養貓

見到貓就扯哂旗發哂癲咁,真係好懷疑私底下有無搞啲貓

一定晚晚屌隻貓女
班貓撚真係癲㗎

即使個人大咗肚對貓敏感,班貓撚都prefer個人落咗個B嚟養貓

一定晚晚屌隻貓女

幻想自己係隻厹
而家先知貓唔飲得奶

同貓奴真係好撚癲
我唔覺得有咩好屌⋯
難道見死不救仲好?

我屋企4隻貓,兩大兩細,唔識學到識
問題唔係出係樓主度,應該係果啲白痴卡通片
放得上電視播唔做下資料搜集,求其係便利商店買盒奶餵,收視你賺,害到人變無知愚民。

人地製片商係歐美國家 果邊d貓飲奶根本就唔會點屙
係d亞洲國家拎人d片黎播 根住又唔知自己地區d 貓飲牛奶會屙
呢樣唔怪得人地架喎
一入梨 見到樓主比貓飮牛奶已經O咀

不過既然有心救就快d揾人幫忙喇

梨梨梨梨你老母咩
班貓撚真係癲㗎

一定晚晚屌隻貓女

幻想自己係隻厹

下次見到流浪貓都係避得就避 叫得愛協就愛協 果班比貓養左既人係癲 你老母見到流浪貓出於好心喂下奶飲都被人屌 你估係人都知貓唔飲奶?下次見到繼續喂奶 唔好被佢地搞到地球消失左一個有善心既你
屌你老母俾奶隻貓飲?貓分解唔到牛奶架
我唔覺得有咩好屌⋯
難道見死不救仲好?

我屋企4隻貓,兩大兩細,唔識學到識
問題唔係出係樓主度,應該係果啲白痴卡通片
放得上電視播唔做下資料搜集,求其係便利商店買盒奶餵,收視你賺,害到人變無知愚民。

人地製片商係歐美國家 果邊d貓飲奶根本就唔會點屙
係d亞洲國家拎人d片黎播 根住又唔知自己地區d 貓飲牛奶會屙
呢樣唔怪得人地架喎

播得呢樣野最多既係日本
無論係動畫、卡通定日劇我都見過

又黎 睇清楚樓主果隻咩地方既貓先啦
岩岩先講完
都唔明有咩好屌 又話人唔google 自己又唔Google 清楚
從風水嚟講,黑貓其實係代表唔好意頭

從遺傳學黎講毒撚應該拎晒去人道毀滅

笑撚死
下次見到流浪貓都係避得就避 叫得愛協就愛協 果班比貓養左既人係癲 你老母見到流浪貓出於好心喂下奶飲都被人屌 你估係人都知貓唔飲奶?下次見到繼續喂奶 唔好被佢地搞到地球消失左一個有善心既你

屌你,你係咪人黎,緊係要第一時間執返屋企養。叫佢做主人。仲要上google 搵好資料添啊,唔係會俾貓奴屌

係囉無養開貓,學人俾愛心照顧野貓。應該即刻call 愛協,等佢早D投胎,下世搵個好貓奴

屌你,你係咪人黎,緊係要第一時間執返屋企養。叫佢做主人。仲要上google 搵好資料添啊,唔係會俾貓奴屌

仲要凌晨1點買齊貓糧貓砂玩具床 如果唔係又要比飛批鬥
屌你麵包

佢唔食 飲咗4碗奶 然後嘔

其實貓唔飲得奶
樓上班人係咪無追post
樓主英國邊區呀
洗唔洗聽日放工黎捉貓
但我屋企經已有兩隻
睇到班貓撚比人屌就好撚爽
樓主試過餵水 無反應先餵奶
對於無養過貓既人真係唔會覺得有問題
有個貓撚反駁過多啦a夢識飛 又唔見我地會信
條撚樣都on9 d論據真係唔撚用腦
動畫用奶餵貓 竹蜻蜓 明顯係兩樣唔撚同既野黎啦下化
正常人一睇都睇得出竹蜻蜓係假啦
唔通多啦a夢行路 我要google下塊地行唔撚行得?
屌你麵包

佢唔食 飲咗4碗奶 然後嘔

其實貓唔飲得奶

追Post啦柒頭
個post好正
見証有班傻鳩貓撚7,影衰d愛貓人士
養緊貓都唔知貓唔飲得奶
屌 班貓撚係咪癡撚線 樓主好好心地照顧隻貓 唔打算養貓同埋對貓唔關注鬼撚知飲奶會分解唔到咩 係啦大大聲屌啦 屌到d人唔撚肯照顧d流浪貓 我睇你地班貓撚打算點 一於全部call曬愛協
貓奴真係好on9
當全世界的貓係皇帝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞