隻黑貓唔肯走點算

681 回覆
123 Like 97 Dislike
貓撚真係好癲
班柒頭貓撚係咁屌,仲以為貓一飲奶會即死😂
屌,頭兩頁啲猫奴唔見晒
樓主養左佢啦咁有緣
但係你會唔會返香港
一陣養幾年又dum 左佢就咪啦

對唔住 真係知唔應該未check 就俾奶佢飲 但我嗰陣真係好驚佢唔知點算 俾水佢又唔飲 所以先俾奶 對唔住

樓主你都算好EQ 比佢地屌到咁都冇脾氣又post相 咪撚理佢地啦 班on9好聲好氣提你唔飲得牛奶你就唔該佢地姐 你心急拎啲奶比佢飲佢地當你有心殺左隻貓咁

上面話乜撚野殺狗個on9閪 家陣樓主係雪櫃拎碗橙汁沖杯好立克出黎比隻貓飲咩 無神神有隻貓衝入屋想救佢咪拎水拎奶囉 細隻啲貓仔都係咁飲奶架啦 樓主一個女仔係外國讀書救貓仲比你班撚屌咁撚樣話法

agger

嗰件殺狗撚蠢撚到豬咁都覺得自己個類比冇問題😂😂😂😂
我自己都係貓奴 見到樓主比人係咁屌都覺得好撚嘔心

痾咪有機會脫水囉on撚99

咁餵咩好

咩都唔識咪喂水算囉
餓一日洗食咩第二日出去買糧或者問人借糧
點解咁唔謹慎餵之前唔google下

我建議樓主去supermarket 到睇下有冇貓罐罐買。
我係貓奴都覺得鬧樓主班人好on9
你老味真係影衰晒
好彩樓主脾氣好,萬一比你地班仆街搞到佢嬲得滯傷害隻貓點算
樓主仲特登買貓糧,好好人
D貓撚狗撚真係好撚柒煩
樓主咪講撚左阿婆都係咁比奶貓飲
咁佢接收到呢個訊息繼而去跟住做又有咩辦法
一味屌屌屌,咁撚愛貓拿拿臨買機票過去接佢返黎啦
戇撚鳩
你老味真係影衰晒

其實未養過貓唔識真係唔出奇,預期屌樓主,不如諗下教樓主點照顧佢好過啦。
你老味真係影衰晒

其實未養過貓唔識真係唔出奇,預期屌樓主,不如諗下教樓主點照顧佢好過啦。

下世都係做狗同貓算啦
閒時仲有得追住D腳黎奶
真心想知
如果相中反映到樓主住絲打
一個無助女子係英國留學
碰上一隻自來黑貓
波大無腦嘅佢 餵錯咗鮮奶比隻貓飲

大家仲係咪會呢個狀態屌佢呢
樓主救貓係好支持,但咪撚再打5p字。
起你老母!
睇頭幾頁同fb啲柒頭有咩分別
瞓醒望到D貓撚俾人屌到啪啪聲真係好撚爽
繼續以為全世界都圍撚住你地D貓黎轉 就黎街邊隻貓都緊要過你地老豆老母

仲要連講你地所謂嘅“常識”都輸撚埋

本身自己都好鍾意小動物 但係一見到你地D以為自己識好撚多野 又係到發晒癲嘅態度就想大大力咁屌
以為成個post都係啲貓奴屌樓豬 原來仲有啲正常人
未撚養過貓識條春咩 畀野佢食嘅樓豬其實都好好心
同人講搵義工幫手 唔好再飲奶咪得
唔講以為貓一飲奶就死
班貓撚真係癲㗎

即使個人大咗肚對貓敏感,班貓撚都prefer個人落咗個B嚟養貓

見到貓就扯哂旗發哂癲咁,真係好懷疑私底下有無搞啲貓

我就真係未見過人落仔因為要養貓既 至少我屋企人同埋朋友們有敏感都唔會落仔先 因為根本冇影響 生出黎健健康康 個bb 都冇見佢地對貓有敏感添 我唔知你係邊度見過呢d人喇
對貓好係因為佢地鍾意貓 正如你對一樣野好鍾意 你都會好狂熱 只係大家狂熱既野唔同
而你所講既愛到過火 唔係淨係養貓既人先會出現 每樣野都會有呢d 人
班貓撚真係癲㗎

即使個人大咗肚對貓敏感,班貓撚都prefer個人落咗個B嚟養貓

我就真係未見過人落仔因為要養貓既 至少我屋企人同埋朋友們有敏感都唔會落仔先 因為根本冇影響 生出黎健健康康 個bb 都冇見佢地對貓有敏感添 我唔知你係邊度見過呢d人喇
對貓好係因為佢地鍾意貓 正如你對一樣野好鍾意 你都會好狂熱 只係大家狂熱既野唔同
而你所講既愛到過火 唔係淨係養貓既人先會出現 每樣野都會有呢d 人

不過狂熱狂到過晒火先會咁黑人憎架姐
同埋呢個係貓POST 緊係屌貓撚啦 唔通屌其實野嘅愛好者咩
班貓撚真係癲㗎

同埋呢個係貓POST 緊係屌貓撚啦 唔通屌其他野嘅愛好者咩
想問班貓撚有冇試過屌自己老母煮野難食
班貓撚真係癲㗎

同埋呢個係貓POST 緊係屌貓撚啦 唔通屌其實野嘅愛好者咩

我係講緊你地一碌鳩打一船人
我呢d外行人知道狗唔食得朱古力唔食骨頭,兔唔食得紅蘿蔔,但就唔知貓唔可以飲奶
點解啊?
因為狗撚兔撚平時會係唔同嘅平台破除呢d誤解
貓撚剩係識攬住隻貓打飛機囉
到出事剩係識鳩屌
收皮啦
啲貓撚真係好痴線

開頭好似有人講到餵四碗奶好撚大件事,隻貓死咗未呀

死咗未死都即刻飛過英國探下佢啦,呢啲「常識」嚟架嘛
你老味真係影衰晒

下世都係做狗同貓算啦
閒時仲有得追住D腳黎奶

唔明佢地有咩好鬧,樓主未養過貓,突然有隻貓走入屋想求救,正常都會比有建設性既辦法比樓主,但班腦裝屎既人得個鬧字
Btw成日見到啲貓曬太陽瞓覺好羨慕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞