隻黑貓唔肯走點算

681 回覆
123 Like 97 Dislike
屋企有四隻貓,有聽過貓唔飲得奶,仲聽過貓唔食得菜唔食得殼麥唔食得呢樣唔食得o個樣,基本上d 人講到淨係食得貓糧同烚雞咁款。

我阿媽就話: on9,細細個養貓"不"多兜飯撈d 魚撈d 雞都係咁食,d 貓自己通山跑,撚會咁揀擇 (大概意思係咁,自己filter 番d 粗口)

利申: 餵開乾糧,得閒有奶都會畀d 貓飲,有隻貓好中意偷菜食,餵過飯撈雞 d 貓淨係揀曬d 雞黎食。一隻二隻肥獅大隻一拳打撚死你

老實講 以前d 人養貓都係比d 食剩既餸菜比d 貓食架喇 又唔見佢地死
有養黑貓
不知幾撚型
好多痴撚線貓奴
唔知以為樓主專登set陷阱捉左隻貓返黎虐待
野貓係咪絕左種
屌你老尾一入黎就見到班貓奴屌人,

你老尾人地未養過點撚知邊D唔食得,邊D食得,

呢個情況正如你入間新公司,全公司上下都屌你唔識呢樣唔識果樣

正如波台班人一樣 第一次上黎就要人地識曬高登全部歷史文化潮文 一鳩樣
我上撚左十年都冇可能識曬喇 何況d 新人

你咪撚on9啦十年新會員
邊個屌邊個先呀柒頭 垃圾比喻
先撩者

毒撚+貓奴真係恐佈

傻鳩

有病睇醫生啦傻鳩

On撚鳩
屌你老尾一入黎就見到班貓奴屌人,

你老尾人地未養過點撚知邊D唔食得,邊D食得,

呢個情況正如你入間新公司,全公司上下都屌你唔識呢樣唔識果樣

正如波台班人一樣 第一次上黎就要人地識曬高登全部歷史文化潮文 一鳩樣
我上撚左十年都冇可能識曬喇 何況d 新人

你咪撚on9啦十年新會員
邊個屌邊個先呀柒頭 垃圾比喻
先撩者

先撩者賤 咁關我地其他台既人咩事?你地咪屌撚鳩返d 新仔囉 又要唔同既台四圍屙 合唔合理呀?你老味
飲牛奶最多咪痾 講到會死咁
BTW 正常人屋企有咩係俾得貓食?

我養過隻貓,飲鮮奶飲到佢肥屍大隻,又唔見佢死

當然唔係隻隻貓都受到,好似人一樣
被貓咬真係無所謂
被呢度班狗咬仲say 乜鳩sorry 呀 屌到佢地反皮啦
起身一睇多咗十板
追咗好耐先睇得晒
以後見到貓都唔會敢俾奶佢架喇
今日放學再係附近搵下佢
見到就俾啲貓糧佢啦
學校知道咗冇call 人捉走佢已經好好
如果真係見到佢就update 上黎
做個好心都俾人鬧到咁
btw你post 相唔好post 埋自己唔該
睇完post先知貓飲奶會有事

我冇養貓狗 但知狗唔食得朱古力
但就未聽過貓唔飲得奶

Same

我都覺得比貓飲奶好on9
但係洗唔洗係咁屌呀
你地最偉大最有開心最中意google lar得未
你鍾意貓你既事,唔好以為自己好偉大,喺道德高地鬧人

利申 養緊貓
活左咁多年 原來貓唔飲得牛奶有養都唔知
貓入屋係好嘢嚟
樓主加油
起身一睇多咗十板
追咗好耐先睇得晒
以後見到貓都唔會敢俾奶佢架喇
今日放學再係附近搵下佢
見到就俾啲貓糧佢啦
學校知道咗冇call 人捉走佢已經好好
如果真係見到佢就update 上黎

唔洗理佢地啦 成班發癲我自己都係愛貓人 但唔養得因為對貓口水超敏感
但見到前面班友係又屌唔係又屌真係怕怕 樓主都道哂歉啦仲要下下針住黎砌
係女都唔洗當人雞咁砌啫
隻貓好痴人咁
On9 流浪貓食咩都要比人管😂😂😂
樓主收唔收兵
狗唔食得朱古力就係常識姐
貓撚知唔飲得奶咩
好撚心貓奴咪撚咁自視過高啦邊撚個得閒理d貓呀
成班on9貓奴 屌晒你地老母

果班係無養貓既貓癡漢

咪撚侮辱有常識既貓奴

ON9=假曼係呢到都出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞