隻黑貓唔肯走點算

681 回覆
123 Like 97 Dislike

咁餵咩好

咩都唔識咪喂水算囉
餓一日洗食咩第二日出去買糧或者問人借糧
點解咁唔謹慎餵之前唔google下

老老豆豆
一直以為貓飲得牛奶(無養過貓既人既角度)
唔明有咩咁好屌
你估個個都養過貓咩 樓主又唔係特登想殺佢

屌佢Google都唔撚識囉無腦讀屎片
牛奶
老實講 正常冇養過貓 又唔係特別鐘意/研究過貓既人點會知貓唔飲得奶
樓主都講過隻貓突然出現 唔通要樓主特登落街買貓糧餵咩 隨手拎左奶黎餵好出奇?認真唔係樓上講我都唔知貓唔飲得奶
至於玩電話 貓機構得幾間 樓主都check過全部未開 唔通要樓主明知未開都抱定隻貓過去 咁既然暫時乜都做唔到 玩下電話玩下隻貓有乜問題
Btw 樓主po sc相上黎小心相認

咩都唔識咪喂水算囉

老老豆豆
唔明有咩咁好屌

一直以為飲得又Google做乜?會唔會用電話前睇哂說明書丫?天才
老實講 正常冇養過貓 又唔係特別鐘意/研究過貓既人點會知貓唔飲得奶
樓主都講過隻貓突然出現 唔通要樓主特登落街買貓糧餵咩 隨手拎左奶黎餵好出奇?認真唔係樓上講我都唔知貓唔飲得奶
至於玩電話 貓機構得幾間 樓主都check過全部未開 唔通要樓主明知未開都抱定隻貓過去 咁既然暫時乜都做唔到 玩下電話玩下隻貓有乜問題

我都唔知 細細個睇卡通d貓都會飲牛奶架嘛
個個入黎都屌一次飲奶 真係為隻貓好就唔會齋屌啦俾d實質建議好冇
利申冇養過貓俾唔到意見
樓主可以比d白烚雞肉/菜佢頂頂肚 如果有尤魚絲都可以比少少食住先 如果無就飲水算啦

Btw 希望你唔好一晚玩死隻貓仔
樓主可以比d白烚雞肉/菜佢頂頂肚 如果有尤魚絲都可以比少少食住先 如果無就飲水算啦

Btw 希望你唔好一晚玩死隻貓仔

啱啱去買貓糧
仲有上面講咩唔Google 查下
普通人點會知貓唔飲得奶 洗唔洗下次去街餵雀仔食麵包都要Google 下佢地食唔食得麵包入面既鹽 麵粉 奶粉果d先
講到樓主好似有心害隻貓咁
好撚on9 成班貓撚係到屌屌屌
我夠無養過貓 我夠唔知佢唔飲得奶
講到常識咁撚樣 無養貓或者無諗過養嘅人 無啦啦會唔會走去睇點養佢啊
奶又唔係毒藥 無啦啦撚知佢會唔飲得咩 你話俾砒霜佢食就抵屌姐 成班on99
屌你老母
唔撚識唔好亂比喇
貓邊飲得牛奶

diu 我婆婆屋企隻貓都係飲奶 有咩問題 不如你教我點請走佢啦

貓唔撚飲得人嘅牛奶架佢地消化唔到架 Google下啦細路學多啲知識唔好咁無知啦 你去facebook啲貓group搵人接濟佢啦 擺喺你度真係好危險

未撚養過既 撚知咩 你呢d真係on9仔黎

咩都唔識咪喂水算囉

老老豆豆
唔明有咩咁好屌

一直以為飲得又Google做乜?會唔會用電話前睇哂說明書丫?天才

根本班貓撚不嬲都癲 一見到貓就係到痴晒線 好撚on9
樓主個到係咪好涷?隻貓仔忍唔住走左入黎
諗起上年最涷個日有隻貓衝左入公司避寒 點知班老屎忽轉個頭call左愛協

sor乜鳩 根本都唔覺得你有錯 出於口心幫佢餓 就成班係到屌
btw 學識左就聽下d貓撚講唔好餵奶就無事啦

sor乜鳩 根本都唔覺得你有錯 出於佢餓 就成班係到屌
btw 學識左就聽下d貓撚講唔好餵奶就無事啦

我真係去咗買貓糧 sor 我對貓真係乜都唔識 我唔會再俾奶佢架喇
樓主個到係咪好涷?隻貓仔忍唔住走左入黎
諗起上年最涷個日有隻貓衝左入公司避寒 點知班老屎忽轉個頭call左愛協

係好涷

你順面睇下買唔買埋貓砂 怕佢屙落你地毯地

我真係去咗買貓糧 sor 我對貓真係乜都唔識 我唔會再俾奶佢架喇

樓主專登去買好心有好報

你順面睇下買唔買埋貓砂 怕佢屙落你地毯地

睇咗 冇 間便利店有貓糧已經好好 其他鋪已經閂哂

咁餵咩好

咩都唔識咪喂水算囉

老老豆豆
唔明有咩咁好屌

係認為貓飲得既情況下
請問點會GOOGLE貓係唔係飲得奶呢?
好得意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞