隻黑貓唔肯走點算

681 回覆
123 Like 97 Dislike

好肥美

好正!係咪好軟熟
佢已經鯨吞哂d糧?

細盒嗰盒食晒 跟住係咁撞落大盒嗰盒貓糧 好似仲想食
真心飲奶係會嘔會脫水嘅
雖然我覺得樓上真係屌得過火左,但大家都係緊張隻貓姐
同whiskas好多味精的
所以俾返多啲水佢飲啦
如果佢唔肯飲水就俾啲流動嘅水佢(開住水喉俾佢)

如果想對佢好啲
就白烚兩舊雞肉,剪/撕開細舊俾佢啦
無雞的話吞拿/三文魚都得
佢會好開心的

另外街貓通常好多虱的
樓主自己小心啦...

佢咁痴人應該唔會想繼續流浪架啦
幫佢搵頭家啦
咁凍真係陰公

唔會再俾奶架喇sorry 搵咗幾間cat protection 嘅opening hour 都係我翻緊學嘅時間 唔知點算

樓主你唔好咁灰啦 其實你真係好慘 無啦啦俾班痴線佬屌到開花
樓主仲慘過隻貓
無知一問 我阿婆死前養左四隻貓 由細餵我地飲開嘅牛奶俾佢地飲 點解隻隻都有十幾年命既
利申 我自己本人無養貓

一路唔斷奶係無咁易出事
流浪貓就一定會斷奶,斷左奶既貓飲奶會好易屙嘔,嚴重既會死
樓主仲慘過隻貓
無知一問 我阿婆死前養左四隻貓 由細餵我地飲開嘅牛奶俾佢地飲 點解隻隻都有十幾年命既
利申 我自己本人無養貓

我屋企都有隻唐貓之前流浪過 唔知係咪天生天養 之前飲過地拖水洗碗水又食飛蟻草蜢 仲試過嘔條蟲出黎 但宜家依然生生猛猛 可能有哂抗體

飲地拖水洗碗水
咁撚大命
屌你樓主係咪戇撚鳩㗎
仲有樓主屋企有無種野架?
大部分植物對貓都有毒,一食就GG
但佢地又會狗衝去食
不過你無泥應該無種野掛

另外千祈唔好俾朱古力佢食
劇毒黎

其實可以食白飯,如果佢肯食的話
屌你樓主係咪戇撚鳩㗎

係 對唔住
樓上班on9
自己無查清楚亂餵野食明明係自己錯,你出於好心又點撚樣,大撚曬呀,而家明顯係樓主做錯咪認囉,人地屌佢都好合理下話,我見個乞衣餓我殺左你隻狗比佢食又得唔得呀?咁我都係好心啫弱撚智

你自己睇番留言追下post先出聲啦
屌你都晒鳩氣 用埋d九唔撚搭八嘅比喻以為自己好撚威

佢示範左所謂好心只係套用係隻狗身上 完美呈現出瘋瘋顛顛嘅貓奴狗奴

成班傻鳩反左膠反社會反到傻撚曬,我有邊忽講錯你講黎聽下?唔撚夠你地威,咁有獨立思考,乜都比你地反曬,認你就認啦柒頭

唔會再俾奶架喇sorry 搵咗幾間cat protection 嘅opening hour 都係我翻緊學嘅時間 唔知點算

其實起源都係因為我突破盲腸見到樓主喂奶隻貓仲要嘔
仲有樓主屋企有無種野架?
大部分植物對貓都有毒,一食就GG
但佢地又會狗衝去食
不過你無泥應該無種野掛

另外千祈唔好俾朱古力佢食
劇毒黎

其實可以食白飯,如果佢肯食的話

冇種野
ok 朱古力我知佢唔食得 我唔會俾
冇米煮唔到俾佢食
從風水嚟講,黑貓其實係代表唔好意頭

從遺傳學黎講毒撚應該拎晒去人道毀滅

親身經歷
有時唔到你唔信

好心你咁大個人就唔好咁迷信啦 自己黑仔又賴隻貓
絲打慘過貓
真心飲奶係會嘔會脫水嘅
雖然我覺得樓上真係屌得過火左,但大家都係緊張隻貓姐
同whiskas好多味精的
所以俾返多啲水佢飲啦
如果佢唔肯飲水就俾啲流動嘅水佢(開住水喉俾佢)

如果想對佢好啲
就白烚兩舊雞肉,剪/撕開細舊俾佢啦
無雞的話吞拿/三文魚都得
佢會好開心的

另外街貓通常好多虱的
樓主自己小心啦...

佢咁痴人應該唔會想繼續流浪架啦
幫佢搵頭家啦
咁凍真係陰公

走堂囉

好正!係咪好軟熟
佢已經鯨吞哂d糧?

細盒嗰盒食晒 跟住係咁撞落大盒嗰盒貓糧 好似仲想食

應該真係又餓又涷走黎投靠你 咁肥都應該係為食貓黎
樓上班on9
自己無查清楚亂餵野食明明係自己錯,你出於好心又點撚樣,大撚曬呀,而家明顯係樓主做錯咪認囉,人地屌佢都好合理下話,我見個乞衣餓我殺左你隻狗比佢食又得唔得呀?咁我都係好心啫弱撚智

你自己睇番留言追下post先出聲啦
屌你都晒鳩氣 用埋d九唔撚搭八嘅比喻以為自己好撚威

佢示範左所謂好心只係套用係隻狗身上 完美呈現出瘋瘋顛顛嘅貓奴狗奴

成班傻鳩反左膠反社會反到傻撚曬,我有邊忽講錯你講黎聽下?唔撚夠你地威,咁有獨立思考,乜都比你地反曬,認你就認啦柒頭

你不如倒番轉話我聽你個比喻邊忽啱丫
倒碗奶俾佢同你話殺隻狗 請問係點做到比喻
依家有人要反乜野咩 係直接屌你on99 九唔搭八之嘛
而再睇埋你呢個回覆就知你係真正九唔搭八

其實我唔知佢係咪嘔 飲飲下 lur 翻淡出黎
樓主仲慘過隻貓
利申 我自己本人無養貓

我屋企都有隻唐貓之前流浪過 唔知係咪天生天養 之前飲過地拖水洗碗水又食飛蟻草蜢 仲試過嘔條蟲出黎 但宜家依然生生猛猛 可能有哂抗體

飲地拖水洗碗水
咁撚大命

佢成日見水就走去飲 愈大兜佢愈鐘意
好撚得意
自問都好鐘意貓
但班貓撚真係好撚戇鳩 特別一味識屌樓主戇鳩個啲完全唔知幫到隻貓啲咩
Btw樓主都幾好恰 咁樣比人屌到撻皮都仲要say sorry
從風水嚟講,黑貓其實係代表唔好意頭

從遺傳學黎講毒撚應該拎晒去人道毀滅

親身經歷
有時唔到你唔信

好心你咁大個人就唔好咁迷信啦 自己黑仔又賴隻貓

自來的黑貓係唔好意頭,老人家走前有試過,個陣上網搵資料睇過,點知一星期內就已經

我見你開到都有份屌架
btw 都知你地係出於好心
不過有時都要睇下態度架嘛 始終樓主又係唔有心餵毒藥俾佢
都係果句啦 唔養貓嘅人係真係唔會識呢d野架
佢咁肥美,一d 都唔似訓街
係咪d 人放養,佢行行下見又攰又餓跟左你返屋企咋?

我見你開都有份屌架
btw 都知你地係出於好心
不過有時都要睇下態度架嘛 始終樓主又係唔有心餵毒藥俾佢
都係果句啦 唔養貓嘅人係真係唔會識呢d野架

咁餵咩好

咩都唔識咪喂水算囉
餓一日洗食咩第二日出去買糧或者問人借糧
點解咁唔謹慎餵之前唔google下

老老豆豆
一直以為貓飲得牛奶(無養過貓既人既角度)
唔明有咩咁好屌
你估個個都養過貓咩 樓主又唔係特登想殺佢

貓奴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞