隻黑貓唔肯走點算

681 回覆
123 Like 97 Dislike

屌你老母樓主擺明傻鳩都有人幫 你屋企唔養得 你起學校宿舍?起?起你老母臭閪啊起 你係唔係起棟學校宿舍養啊 你唔起香港 起撚完未啊屌你老母 字又唔撚識 唔識又唔撚識google 唔撚識你就一早開post問俾咩佢食 唔撚係柒完post上嚟攞正義感 好撚有愛心好叻叻 返去玩你嘅snapchat啦

利申:無養貓 唔係貓奴 我都係啱啱先知貓唔飲得人飲嘅奶 但樓主擺明死5P 又起又hiiiii 點解無人見到?

因為好多巴打心水清,
知道屌完樓主對貓貓無幫助囉
仲有成個Post唔止一兩個屌咗樓主Hiii果啲野,
屌之餘都有提供方法比樓主救貓貓

好撚彩依個Post唔係只係識得屌樓主而唔救貓貓

呢啲人係咪應該死返香討5P開post 你睇下樓主開post講咩先 佢原本係想救貓咩?佢開點post人點請走佢咋
Btw我都激動左 sor9

係係係,中間超人
頂綠色安全帽戴得好好

邊一句說話我有講,一個人唔知唔識就係無錯

Goodest reading!

柒撚到,唔洗咁嬲wor,細侄 

真係好難怪你要開Post問點做一個成熟既男人
可卑

做咩啊,冇野講到要玩下起底試下仲有咩point可以講? 自己識講攻擊人唔好,再自己攻擊人 雙重標準,好叻豬!

你老母冇教你起人底之前要有common sense,個account 可以係多過一個人用?

我建議你下次可以開post問下人先,唔好衝出嚟柒完,冇下台階又賴死唔走

我只係好奇下一個完全唔會心平氣和冷靜少少
兼理性少少去討論既人會開下咩Post
我無份屌貓奴無份屌樓主
純粹覺得你講句野唔多合理發表幾句
就好似踏親你條尾咁
又柒頭皮又中間超人

自己講野1999 就怪人閱讀差
既然都討論唔到落去
我就唔再留言喇
你鍾意繼續屌我就屌飽佢啦
辛苦既係你自己渣

利申:無養貓 唔係貓奴 我都係啱啱先知貓唔飲得人飲嘅奶 但樓主擺明死5P 又起又hiiiii 點解無人見到?

因為好多巴打心水清,
知道屌完樓主對貓貓無幫助囉
仲有成個Post唔止一兩個屌咗樓主Hiii果啲野,
屌之餘都有提供方法比樓主救貓貓

好撚彩依個Post唔係只係識得屌樓主而唔救貓貓

呢啲人係咪應該死返香討5P開post 你睇下樓主開post講咩先 佢原本係想救貓咩?佢開點post人點請走佢咋

係係係,中間超人
頂綠色安全帽戴得好好

邊一句說話我有講,一個人唔知唔識就係無錯

Goodest reading!

柒撚到,唔洗咁嬲wor,細侄 

可卑

做咩啊,冇野講到要玩下起底試下仲有咩point可以講? 自己識講攻擊人唔好,再自己攻擊人 雙重標準,好叻豬!

你老母冇教你起人底之前要有common sense,個account 可以係多過一個人用?

我建議你下次可以開post問下人先,唔好衝出嚟柒完,冇下台階又賴死唔走

我無份屌貓奴無份屌樓主
就好似踏親你條尾咁
又柒頭皮又中間超人

既然都討論唔到落去
我就唔再留言喇
辛苦既係你自己渣

走住嚟屌
敗走自製下台階
冇能力反駁就乖乖地唔好出聲啦,撚樣
又要威又要戴頭盔未你呢種人囉,叻唔切咁

點睇都係樓主為黑貓帶來不幸

我同意樓主係on9
但俾班猫奴屌到 好似殺左佢地老豆咁
愚蠢嘅人類

因為一個ON9既行為差D害死一條生命阿

你望下你個名先啦屌鳩你

btw 嗰 hiiii 唔似人手filter 喎

我都覺得個hiiii冇咩特別野要講,似係say hi拉長尾音,類似haaaa之類

可卑

我無份屌貓奴無份屌樓主
就好似踏親你條尾咁
又柒頭皮又中間超人

既然都討論唔到落去
我就唔再留言喇
辛苦既係你自己渣

真係好肉酸,又要幫人出頭,自己駁唔到又要返層薄面 走啦你
一隻流浪貓走入黎唔趕佢走都算好

我無份屌貓奴無份屌樓主
就好似踏親你條尾咁
又柒頭皮又中間超人

既然都討論唔到落去
我就唔再留言喇
辛苦既係你自己渣

走住嚟屌
敗走自製下台階

我都覺得個hiiii冇咩特別野要講,似係say hi拉長尾音,類似haaaa之類

但係 diu 同chi sin 呢啲真係頂唔撚順 屌就屌 痴線就痴線喇 打乜春英文 你估呢度係whatsapp 呀?
不如你聽日問下有冇local 同學可以拎返屋企養仲好啦

我無份屌貓奴無份屌樓主
就好似踏親你條尾咁
又柒頭皮又中間超人

既然都討論唔到落去
我就唔再留言喇
辛苦既係你自己渣

走住嚟屌
敗走自製下台階

好可悲,細侄比啊叔撚狗咁撚

我無份屌貓奴無份屌樓主
就好似踏親你條尾咁
又柒頭皮又中間超人

既然都討論唔到落去
我就唔再留言喇
辛苦既係你自己渣

走住嚟屌
敗走自製下台階

從風水嚟講,黑貓其實係代表唔好意頭

咩風水,唔好將西方巫術同風水撈埋
黑貓五行屬水,而貓本身可以屬木,未睇八字都唔知係好定壞

同埋入黎時間可以可以用六壬課睇吉凶。一口咬定係凶好誤導人

呢度都見到bb
你好叻呀
依貓撚既邏輯 由今日起細路唔可以睇卡通
一黎卡通入面對於養貓既方法唔岩
二黎細路係未有能力判斷卡通入面啲似是而非既養寵物理論
所以應該一刀切唔好比細路睇卡通
啲叮噹呀依啲卡通全部都係垃圾 因為佢地比班飲牛奶
由佢一識字開始就要對佢去補習班學養寵物
為未來遇到流浪貓做好準備

之後再大大啖食肉 5成熟牛扒 焗豬扒飯

但係 diu 同chi sin 呢啲真係頂唔撚順 屌就屌 痴線就痴線喇 打乜春英文 你估呢度係whatsapp 呀?

正解
啱啱同隻貓搏鬥咗好耐先用毛巾捉到佢
然後就發現咗另一隻貓

張相好低質sor
跟住隻貓就掙扎跳咗落地同嗰隻貓一齊跑咗去學校另一面
我地擺低咗啲貓糧同水起佢last seen 嘅位就走咗
翻到去就俾學校staff 屌 話好自私 話唔知其他人對貓有冇敏感 跟住就要吸晒地下嘅塵
之後食完藥就衝咗去沖涼 因為敏感 好痕
好唔捨得佢 聽日會再睇下佢出唔出黎 如果見到佢嘅話 諗住帶佢附近嘅church 睇下肯唔肯收留 因為cats protection 開嘅時間撞曬我翻學 對唔住。。。
哇前面d留言惡到好似殺左你全家咁
我就無樓主咁好eq喇
咁屌鳩我直接送去愛協算

屌你老母樓主擺明傻鳩都有人幫 你屋企唔養得 你起學校宿舍?起?起你老母臭閪啊起 你係唔係起棟學校宿舍養啊 你唔起香港 起撚完未啊屌你老母 字又唔撚識 唔識又唔撚識google 唔撚識你就一早開post問俾咩佢食 唔撚係柒完post上嚟攞正義感 好撚有愛心好叻叻 返去玩你嘅snapchat啦

收嗲啦基路仔
隻貓自己走入樓豬間房嫁 唔通掉返佢出街咩
掉佢出街又要比你班貓撚屌冷血

哥仔 識唔識字?我屌緊佢個起字 唔係屌佢收留隻貓

對唔住 打錯'起'
然後就發現咗另一隻貓

張相好低質sor
翻到去就俾學校staff 屌 話好自私 話唔知其他人對貓有冇敏感 跟住就要吸晒地下嘅塵
好唔捨得佢 聽日會再睇下佢出唔出黎 如果見到佢嘅話 諗住帶佢附近嘅church 睇下肯唔肯收留 因為cats protection 開嘅時間撞曬我翻學 對唔住。。。

流浪貓就由佢流浪喇 點解係都要捉佢去俾人收留呢 浪浪貓識自己搵野食架喇 唔係家貓
然後就發現咗另一隻貓

張相好低質sor

流浪貓就由佢流浪喇 點解係都要捉佢去俾人收留呢 流浪貓識自己搵野食架喇 唔係家貓
樓主請自重,打正字,唔係嘅話真係等俾人屌

對唔住 真係冇心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞