隻黑貓唔肯走點算

681 回覆
123 Like 97 Dislike
唔好屌樓主住啦 佢一開始都喺出於好心
Btw google下有咩飲得食得先啦

Agger
飲牛奶最多咪痾 講到會死咁
BTW 正常人屋企有咩係俾得貓食?

Agger by the way 我聽過人講比生雞肉,唔知堅定流

利申:無養過貓
支持嗰啲都弱智嘅 樓主自己話喂牛奶就嘔 個個都話牛奶唔飲得嚴重會死 樓主仲死撐話屋企隻貓飲牛奶
第一隻隻貓環境唔同腸胃承受能力都唔同 第二年齡都有影響 貓飲開寵物用羊奶粉 牛奶係消化唔到嘔到脫水
人哋食開毒品唔食咁你係咪照食?

你個比喻就真係弱智喇
頭兩頁班傻西爭撚住企上道德高地
難得有位入 有得一齊批鬧就上哂身
老實講 正常冇養過貓 又唔係特別鐘意/研究過貓既人點會知貓唔飲得奶
樓主都講過隻貓突然出現 唔通要樓主特登落街買貓糧餵咩 隨手拎左奶黎餵好出奇?認真唔係樓上講我都唔知貓唔飲得奶
至於玩電話 貓機構得幾間 樓主都check過全部未開 唔通要樓主明知未開都抱定隻貓過去 咁既然暫時乜都做唔到 玩下電話玩下隻貓有乜問題
Btw 樓主po sc相上黎小心相認

再加上係英國係煩d
想知道隻貓有冇返黎
頭兩頁班傻西爭撚住企上道德高地
難得有位入 有得一齊批鬧就上哂身

真心冇養貓點撚會知貓唔飲得奶,唔好講到好似常識咁⋯正常人都唔會無啦啦有比貓食既野係屋企
呢個post好睇呀
正常要買魚俾佢食
咩貓糧果d有化學物
一樣食死佢
我係樓主比人咁屌法就call 舍監算

依張snapchat好熟口面喎

唔洗sorry係班人痴撚線亂咁屌
係英國上網買野咁方便
不知者不罪
首要係幫咗隻貓先
買撚左貓沙同盤先啦 唔撚洗柯屎咩

如果你要養 你首先問下自己頂唔頂得順佢屎臭 貓屎真係好撚臭

得閒帶佢出去寵物店俾人幫佢沖涼啦

你果邊咁凍咪鬼自己同佢沖好易感冒

擺糧擺水佢自己識飲識食架啦

柯屎搞店埋就唔洗點理佢

利申 養左幾年貓 佢地個屎塔擺房

咁撚惡做乜尻?
真心一問
貓飲奶大獲d定狗食朱古力大獲d
成班貓奴真係上哂腦
最多咪屌樓主無常識,把口唔洗咁臭下話
咁正常以無相關既知識情況你見隻貓唔飲水俾奶佢飲有幾出奇啊?
好多卡通片貓都係飲奶架啦

咁未養過貓又第一次見野貓洗唔洗check埋屎睇下佢應該食濕糧定乾糧啊?

同埋樓主已經比隻貓抓左兩野都肯理隻貓已經好好
講真你班貓奴我諗見到野貓仲比佢抓左幾野已經掉頭走唔撚想理隻貓

流浪貓咪又係乜7垃圾都要食
有得佢食仲想點
唔睇post都唔知原來貓唔飲得牛奶
成班貓奴真係上哂腦
最多咪屌樓主無常識,把口唔洗咁臭下話
咁正常以無相關既知識情況你見隻貓唔飲水俾奶佢飲有幾出奇啊?
好多卡通片貓都係飲奶架啦

咁未養過貓又第一次見野貓洗唔洗check埋屎睇下佢應該食濕糧定乾糧啊?

同埋樓主已經比隻貓抓左兩野都肯理隻貓已經好好
講真你班貓奴我諗見到野貓仲比佢抓左幾野已經掉頭走唔撚想理隻貓

流浪貓咪又係乜7垃圾都要食
有得佢食仲想點

某類人見到貓就發晒矛架啦,邊會同你講道理,講大愛架麻
真心一問
貓飲奶大獲d定狗食朱古力大獲d

一定狗食朱古力

屌 咁d貓撚真係幾撚惡下喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞