隻黑貓唔肯走點算

681 回覆
123 Like 97 Dislike

上緊堂有人話係kitchen 出面見到去
然後就衝咗出去睇佢
放學再去餵佢

上緊堂有人話係kitchen 出面見到去
然後就衝咗出去睇佢
放學再去餵佢

佢啤住你,叫你快啲俾嘢食佢
隻貓都幾肥
為屌而屌卻害人

我好似知咩歌

有個好心嘅kitchen lady 係學校癮閉嘅位整咗個corner 俾佢
我擺低咗啲糧同水
kitchen lady 仲肯俾啲雞肉俾佢食 勁好人
隻貓都幾肥

都真係好肥
點解唔屌得?以家上網咁方便,上網搵貓食咩都得啦,係要比牛奶佢飲,貓都係生命嚟,你害死左佢咁點?
根本係樓豬懶,博人讚,博人like,醒唔切.google下都懶
點解唔屌得?以家上網咁方便,上網搵貓食咩都得啦,係要比牛奶佢飲,貓都係生命嚟,你害死左佢咁點?
根本係樓豬懶,博人讚,博人like,醒唔切.google下都懶

咩叫係要 你都on99 有貓糧就比左啦
無養開貓既人 撚有貓既野食放係度咩
而家隻貓咪生勾勾 你死都未到隻貓死啦
你覆呢個post 有無google下先呀
唔係隻隻貓都唔飲得奶架
懶醒 叻唔切 google下都懶
屌 班貓奴惡撚到呢
難為樓主仲逐個回覆佢地

如果冇追post 嘅話講多次俾你聽
英國貓大部分都飲得奶

我都上網check 咗
今日見到kitchen lady 餵奶俾佢
我都有問過下話貓其實係咪唔飲得奶
佢都答我話有聽過下其他國家啲貓唔一定飲得
佢唔擔保係咪全英國啲貓都飲得
但至少哩一區嘅貓佢話佢地都係俾奶但唔見佢地屙或嘔
我一開始係俾水佢但佢唔飲所以先俾奶
佢都有同我講哩隻貓唔點飲水淨係飲奶
你都可以goggle 下英國貓有冇lactose intolerance
仲有 你要屌要鬧就隨便 我冇話過唔屌得
同埋我點搏人like 呢 見唔見到我一開始係問點請走隻貓 我大可以乜都唔俾佢食唔俾佢飲
辛苦樓主啦
見到浪浪有個暫時休息地方 都安樂哂
希望你都會keep住得閒 餵下浪浪啦
btw 你脾氣都算好 比人咁屌 都仲會say sorry

btw 打多d正字啦
我都唔忍心你咁好人 被人屌

利申屋企養 兩狗 一貓 全部都係執/自來
辛苦樓主啦
見到浪浪有個暫時休息地方 都安樂哂
希望你都會keep住得閒 餵下浪浪啦
btw 你脾氣都算好 比人咁屌 都仲會say sorry

btw 打多d正字啦
我都唔忍心你咁好人 被人屌

利申屋企養 兩狗 一貓 全部都係執/自來

以後叫佢浪浪
會keep 住餵 同埋kitchen lady 都肯餵佢
會打正字架喇
想問應該買咩糧俾佢
之前有巴打提過乾糧同濕糧嗰啲
我乜都唔識
樓主加油
唔養都繼續俾糧真係好���愛心

上緊堂有人話kitchen 出面見到去
然後就衝咗出去睇佢
放學再去餵佢

呢啲咪叫百屌成材囉
呢個樓主點都好過班屌極都唔化嘅5p
樓主他日必成大器
貓大部分鐘意食濕罐罐 多數係雞罐/魚罐

試下買兩種睇下佢鐘意邊隻多d

一次喂一罐 佢食完實經常返黎搵你

去超市買d膠蝶啦 最好擺埋水俾佢飲

遲啲去買先 一開始諗住買魚罐
但臭得濟 頂唔順所以買咗乾糧 因為冇禁臭
btw佢好似食極唔飽咁
有俾水但佢唔飲呀 佢淨係飲奶
樓主加油
唔養都繼續俾糧真係好���愛心

唔忍心唔理佢

上緊堂有人話kitchen 出面見到去
然後就衝咗出去睇佢
放學再去餵佢

呢啲咪叫百屌成材囉
呢個樓主點都好過班屌極都唔化嘅5p
樓主他日必成大器

召來不幸既黑貓

點睇都係樓主為黑貓帶來不幸

樓主update下得唔得

今日帶咗貓糧同水諗住餵佢 但唔見佢
我就翻hk 所以拜託咗kitchen lady 如果見到佢嘅話幫手餵 再見到佢先update 啦 估唔到仲有巴打關心貓貓

我就翻hk 所以拜託咗kitchen lady 如果見到佢嘅話幫手餵 再見到佢先update 啦 估唔到仲有巴打關心貓貓

定期post下圖啦樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞