隻黑貓唔肯走點算

681 回覆
123 Like 97 Dislike
痴撚線樓上d人惡撚到
講真 樓主大可以唔理隻貓啦 照顧佢驚佢餓親仲要比你地屌 冇養貓我都唔知佢唔飲得牛奶啦

其實我都無養過貓狗但我都知好多關於佢地既do or don't
有時啲野唔係你一句無做過就可以理直氣壯話唔知就當合情理既,細佬

你都戇撚柒鳩
正常人如果佢平時冇留意開寵物field的knowledge 又點可以當佢係comment sense? 唔知仲可以比撚人話,真係惡撚到呢
無做過咪唔知囉,Freshgrad 0工作經驗又走去搵份要3年工作經驗?

有時啲野唔係你一句無做過就可以理直氣壯話唔知就當合情理既

戇撚柒鳩
On99
有乜野好屌呀。唔識咪提下佢lo,屌完都唔會時光倒流架,人地又唔係特登。
屌你地咪撚嘈住先啦!
個個咁有腦幫樓主諗諗計點收留隻貓好過啦

追post啦柒頭 仲要大紅字

我聽日要翻學 唔知可以擺佢去邊 唔可以俾學校知 之前學校有狗 佢地call 咗類似愛協嘅黎捉走咗 然後就沒有然後了

佢咬都唔係問題 而係聽日唔知擺邊 一定唔可以俾cleaner 見到 如果唔係佢一定死

有咩妙計啊咁你?

冇 班男仔話擺車房先 放學再算 但車房好涷

好痴你 果然邊到有野食就邊個係主人

係 佢好痴我 去到邊跟到邊 聽日點翻學

帶佢出街,跟跟下佢揾到野玩自然會走
痴撚線樓上d人惡撚到
講真 樓主大可以唔理隻貓啦 照顧佢驚佢餓親仲要比你地屌 冇養貓我都唔知佢唔飲得牛奶啦

其實我都無養過貓狗但我都知好多關於佢地既do or don't
有時啲野唔係你一句無做過就可以理直氣壯話唔知就當合情理既,細佬

你都戇撚柒鳩
正常人如果佢平時冇留意開寵物field的knowledge 又點可以當佢係comment sense? 唔知仲可以比撚人話,真係惡撚到呢
無做過咪唔知囉,Freshgrad 0工作經驗又走去搵份要3年工作經驗?

戇撚柒鳩

common
痴撚線樓上d人惡撚到

你都戇撚柒鳩

戇撚柒鳩

臭蟲論
shittttt 俾學校人見到
痴撚線樓上d人惡撚到

你都戇撚柒鳩

戇撚柒鳩

臭蟲論

Tu quoque都未撚識解就唔好學人用啦,臭閪
唔睇我都唔知貓唔飲得牛奶

追post啦柒頭 仲要大紅字

佢咬都唔係問題 而係聽日唔知擺邊 一定唔可以俾cleaner 見到 如果唔係佢一定死

有咩妙計啊咁你?

冇 班男仔話擺車房先 放學再算 但車房好涷

我諗住叫佢地幫手諗下咪掛住嗌交 唔洗緊張
咁你地放學再搵義工?
shittttt 俾學校人見到

唔撚係掛
唔睇我都唔知貓唔飲得牛奶

其實我都唔知 啲動畫唔係成日俾奶啲貓飲架咩?
買撚左貓沙同盤先啦 唔撚洗柯屎咩

如果你要養 你首先問下自己頂唔頂得順佢屎臭 貓屎真係好撚臭

得閒帶佢出去寵物店俾人幫佢沖涼啦

你果邊咁凍咪鬼自己同佢沖好易感冒

擺糧擺水佢自己識飲識食架啦

柯屎搞店埋就唔洗點理佢

利申 養左幾年貓 佢地個屎塔擺房

冇 附近鋪頭閂哂 點算!!啱啱有人check 房發現咗佢 佢要我地帶走佢 諗住收埋起車房 比毛巾同紙皮箱佢 放學再算

柯屎搞店埋就唔洗點理佢

人一地住hall

養乜鳩呀柒頭。

送佢走都黎唔撤

柯屎搞店埋就唔洗點理佢

冇 附近鋪頭閂哂 點算!!啱啱有人check 房發現咗佢 佢要我地帶走佢 諗住收埋起車房 比毛巾同紙皮箱佢 放學再算

你照實同佢講 搵緊地方架嗌 叫佢通融一兩日先

柯屎搞店埋就唔洗點理佢

你照實同佢講 搵緊地方架叫佢通融一兩日先

柯屎搞店埋就唔洗點理佢

你照實同佢講 搵緊地方架嗌 叫佢通融一兩日先

通常d管理員都好mean,應該未必肯

柯屎搞店埋就唔洗點理佢

樓主話左唔養啦 係隻貓不請自來先照顧住先
唔係話想加把嘴屌埋一份
我亦無養任何貓狗
但遇到咁既情況
而情況又許何既話
餵食或者處理之前
問一問有相關經驗養過貓既朋友
或者google下係咪都好合理同應該呀化?

對唔住 真係知唔應該未check 就俾奶佢飲 但我嗰陣真係好驚佢唔知點算 俾水佢又唔飲 所以先俾奶 對唔住

樓主你都算好EQ 比佢地屌到咁都冇脾氣又post相 咪撚理佢地啦 班on9好聲好氣提你唔飲得牛奶你就唔該佢地姐 你心急拎啲奶比佢飲佢地當你有心殺左隻貓咁

上面話乜撚野殺狗個on9閪 家陣樓主係雪櫃拎碗橙汁沖杯好立克出黎比隻貓飲咩 無神神有隻貓衝入屋想救佢咪拎水拎奶囉 細隻啲貓仔都係咁飲奶架啦 樓主一個女仔係外國讀書救貓仲比你班撚屌咁撚樣話法
唔係話想加把嘴屌埋一份
我亦無養任何貓狗
但遇到咁既情況
而情況又許何既話
餵食或者處理之前

對唔住 真係知唔應該未check 就俾奶佢飲 但我嗰陣真係好驚佢唔知點算 俾水佢又唔飲 所以先俾奶 對唔住

樓主你都算好EQ 比佢地屌到咁都冇脾氣又post相 咪撚理佢地啦 班on9好聲好氣提你唔飲得牛奶你就唔該佢地姐 你心急拎啲奶比佢飲佢地當你有心殺左隻貓咁

上面話乜撚野殺狗個on9閪 家陣樓主係雪櫃拎碗橙汁沖杯好立克出黎比隻貓飲咩 無神神有隻貓衝入屋想救佢咪拎水拎奶囉 細隻啲貓仔都係咁飲奶架啦 樓主一個女仔係外國讀書救貓仲比你班撚屌咁撚樣話法

同意,完全體會到班正義撚幾唔正義
唔係話想加把嘴屌埋一份
我亦無養任何貓狗
但遇到咁既情況
而情況又許何既話
餵食或者處理之前

agger
樓主
我一開始激動左d 屌左你 但我見你其他對隻貓有承擔 我都講句對唔住
加油 好好照顧佢
anyway 影相影貓好喇 自己入埋鏡好多人唔鍾意
又有得釣
唔係話想加把嘴屌埋一份
我亦無養任何貓狗
但遇到咁既情況
而情況又許何既話
餵食或者處理之前

嘩你都幾撚on9架喎
做錯野屌下都唔得
家下係咪有西大撚哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞