隻黑貓唔肯走點算

681 回覆
123 Like 97 Dislike

對唔住 真係知唔應該未check 就俾奶佢飲 但我嗰陣真係好驚佢唔知點算 俾水佢又唔飲 所以先俾奶 對唔住

樓主你都算好EQ 比佢地屌到咁都冇脾氣又post相 咪撚理佢地啦 班on9好聲好氣提你唔飲得牛奶你就唔該佢地姐 你心急拎啲奶比佢飲佢地當你有心殺左隻貓咁

上面話乜撚野殺狗個on9閪 家陣樓主係雪櫃拎碗橙汁沖杯好立克出黎比隻貓飲咩 無神神有隻貓衝入屋想救佢咪拎水拎奶囉 細隻啲貓仔都係咁飲奶架啦 樓主一個女仔係外國讀書救貓仲比你班撚屌咁撚樣話法

嘩你都幾撚on9架喎
做錯野屌下都唔得
家下係咪有西大撚哂

屌撚完唔講解決方法果下on9
公道講句樓主say 哂sorry
隻貓無事就ok
無謂互屌
貓唔飲得奶應該要更多人知 依家可能未算common sense 但希望遲d 大部分人都知
唔係話想加把嘴屌埋一份
我亦無養任何貓狗
但遇到咁既情況
而情況又許何既話
餵食或者處理之前
問一問有相關經驗養過貓既朋友
或者google下係咪都好合理同應該呀化?

對唔住 真係知唔應該未check 就俾奶佢飲 但我嗰陣真係好驚佢唔知點算 俾水佢又唔飲 所以先俾奶 對唔住

樓主你都算好EQ 比佢地屌到咁都冇脾氣又post相 咪撚理佢地啦 班on9好聲好氣提你唔飲得牛奶你就唔該佢地姐 你心急拎啲奶比佢飲佢地當你有心殺左隻貓咁

上面話乜撚野殺狗個on9閪 家陣樓主係雪櫃拎碗橙汁沖杯好立克出黎比隻貓飲咩 無神神有隻貓衝入屋想救佢咪拎水拎奶囉 細隻啲貓仔都係咁飲奶架啦 樓主一個女仔係外國讀書救貓仲比你班撚屌咁撚樣話法

嘩你都幾撚on9架喎
做錯野屌下都唔得
家下係咪有西大撚哂

屌到人好似殺左你全家咁你話得唔得
班貓撚都幾癲下
無養開貓唔知貓唔飲得牛奶有幾出奇
使唔使成班癲狗咁追住黎屌
係提醒樓主既你講聲叫佢唔好再餵就得啦
成班傻閪根本就覺得自己識好威威咁
利申一年貓奴 樓主加油
係怕唔捨得佢既就睇下有無辦法比識既人領養
可憐樓主比狗咬

嘩你都幾撚on9架喎
做錯野屌下都唔得
家下係咪有西大撚哂

我係外行人咁點 家陣睇唔過眼姐
講你兩句就話釣又咩有西就大哂 好撚彩lihkg未有pm姐 唔係我咪水洗唔清
痴撚線樓上d人惡撚到
講真 樓主大可以唔理隻貓啦 照顧佢驚佢餓親仲要比你地屌 冇養貓我都唔知佢唔飲得牛奶啦

其實我都無養過貓狗但我都知好多關於佢地既do or don't
有時啲野唔係你一句無做過就可以理直氣壯話唔知就當合情理既,細佬

你都戇撚柒鳩
正常人如果佢平時冇留意開寵物field的knowledge 又點可以當佢係comment sense? 唔知仲可以比撚人話,真係惡撚到呢
無做過咪唔知囉,Freshgrad 0工作經驗又走去搵份要3年工作經驗?

有時啲野唔係你一句無做過就可以理直氣壯話唔知就當合情理既

戇撚柒鳩

忍唔住覆下
其實你知唔知自己講緊乜柒?
「唔知仲可以俾人話」
現實係 係好多事情上無知都係一種罪
無做過 唔知 唔識 無經驗 唔代表可以亂黎
而你舉FG搵工個例子更加唔知你想表達咩
最後 其實加咁多句粗口無助你去說服到人

就返呢件事 代入返貓奴角度諗
佢地激動都無可口非
咁宜家屌完樓主又道曬歉又討論埋點處理
咪當經一事蔡一智囉
呢個post好撚嘈
唔睇真以為樓主俾緊vodka 隻貓飲

嘩你都幾撚on9架喎
做錯野屌下都唔得
家下係咪有西大撚哂

我係外行人咁點 家陣睇唔過眼姐
講你兩句就話釣又咩有西就大哂 好撚彩lihkg未有pm姐 唔係我咪水洗唔清

咁你咁尻激動做乜姐,人地又冇攞個閪黎當八達通嘟
如果我係樓主咁比人屌法,真係第二日就送去見愛協
成班痴撚線,扔撚左佢算9數啦
你班貓撚咁尻勁咪出錢運佢翻黎自己養lo
樓主搞掂學校d人再上黎update下

Btw你地會唔會嘈到去1001

見到班貓撚激到生蝦咁跳心都涼埋

中學生又係外國 無啦啦有貓入黎亂都好正常
樓主都係好心姐 唔係早就丟左佢走啦
咁都要屌 花時間屌棄養班仆街好過啦
樓主搞掂學校d人再上黎update下

Btw你地會唔會嘈到去1001

對住個班仆街嘈咪嘈
痴撚線樓上d人惡撚到
講真 樓主大可以唔理隻貓啦 照顧佢驚佢餓親仲要比你地屌 冇養貓我都唔知佢唔飲得牛奶啦

其實我都無養過貓狗但我都知好多關於佢地既do or don't
有時啲野唔係你一句無做過就可以理直氣壯話唔知就當合情理既,細佬

你都戇撚柒鳩
正常人如果佢平時冇留意開寵物field的knowledge 又點可以當佢係comment sense? 唔知仲可以比撚人話,真係惡撚到呢
無做過咪唔知囉,Freshgrad 0工作經驗又走去搵份要3年工作經驗?

有時啲野唔係你一句無做過就可以理直氣壯話唔知就當合情理既

戇撚柒鳩

忍唔住覆下
其實你知唔知自己講緊乜柒?
「唔知仲可以俾人話」
現實係 係好多事情上無知都係一種罪
而你舉FG搵工個例子更加唔知你想表達咩
最後 其實加咁多句粗口無助你去說服到人

就返呢件事 代入返貓奴角度諗
佢地激動都無可口非
咁宜家屌完樓主又道曬歉又討論埋點處理
咪當經一事蔡一智囉

神級馬後炮
依家個重點係,正常冇呢方面知識既人,係隻貓唔飲水既前題下,唔覺得飲奶無問題,更加唔會aware到呢個係"亂黎"

唔知唔緊要,等啊叔屌撚醒你個柒頭皮,姐係你新開工唔撚識落單寫返佢地用開既文字,你盡量寫好每張單,然後廚房佬屌到你殺撚左佢地全家,你唔撚識落單就咪撚落啦,去google下先啦

你知唔知自己講緊乜
好撚惡呀啲人
樓主好心
不過貓組織果邊撞正哂返學時間,你諗住點處理
細個睇叮噹,大雄係攞牛奶喂貓
唔係隻隻貓唔飲得奶,要睇貓本身既腸胃
貓奴有無google 過呢樣野呀
係屌人之前google 是常識吧
樓主外國讀書?
其實上面啲人好on9 為屌鳩屌
如果我係樓主俾你地屌撚到咁
真係聽日即刻比愛協
惡撚到

仲有樓主咪撚同佢地道歉啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞