去左人生洗腦課程,記錄晒入面所有內容細節 (3)

716 回覆
422 Like 5 Dislike
試過比所謂既朋友叫去
好彩最後冇去到
慘比老細屈左5k 有無得claim 返公司,順便攞多幾日SL 丫嘛屌佢老母
特別的殊樂畢比
嘩! 屁股真大 (拍打聲) 我們的女學員屁股真大
唔好咁樣侮辱樓主

Rock哥成個傻佬咁款

仲要拍片恰人扮英雄
巴打講少d 個人野啦
行內係咩意思,講清楚d 好喎

做過呃鳩人個個我真係會睇你唔起
Day 5 主禮

終於黎到最後一日,亦係我最期待既一日,用4日搞咁大壇野,目的都係為今日姐。介紹返佢哋強調呢個係婚禮,儀式會係好莊嚴。

10:00準時開始,入大門口前已經感受到個氣氛,伴郎3件頭西裝配襟花,伴娘晚禮服,兩行而排,就好似英超列隊歡迎新科聯賽冠軍咁迎接一對新人入場。

親戚朋友宴會廳後要手拖手圍圈貼牆企,之後就開始起音樂,一對新人慢步進入宴會廳,再係親戚朋友面前面對面望住大家,呢個時候牧師就叫大家合埋眼,一路講呢幾日既經歷,慢慢開始熄燈,即係又準備結婚證詞,問新郎願唔願意娶新娘?願唔願意對佢不離不棄?仲記唔記得當初既承諾?然後就播起新郎新娘嘅回憶片段令大家回憶呢幾十年新郎新娘嘅成長情況,之後開始聽到喊聲。當牧師講完野叫大家開眼,燈都慢慢著返時,就到婚宴嘅時候,竟然係酒樓嘅姐姐拎住一盆盆嘅乳豬企係我面前,呢個時候全班人喊到癲,而我仲係好硬淨,理性控制自己要記錄過程,唔可以受感情影響。最後新人親戚朋友逐一深情擁抱。
佢地會氹你去借錢
同d 耶撚一樣,不過濃縮哂一日,唱詩歌,真人分享,遊戲,最後完左問你信唔信主有幾偉大,有冇興趣入教會,差左唔洗錢咁解
點算 我個垃圾細佬人好笨 就係上左呢類垃圾課程 應該比佢垃圾fd叫去 見佢成日買埋個d垃圾書 咩人生 又見佢用本筆記本 記底每日做既野
我都識過識咁知朋友 一開頭係咁叫你去玩
跟住帶你識班人 又問你有咩夢想 話一齊搵錢追夢
冇耐捉我去疲勞轟炸 我開頭比佢動搖到 比咗6000
比咗6000我預收唔返 點解我都會比係因為想睇下呢條友係咪真係呃緊我 同埋想睇下佢地成班點氹人呃人 後來捉咗我幾次傾計 實在太恐怖 我就同佢講 比返啲錢我 佢開頭叫我再聽佢講嘢 我話淨係想要返啲錢 跟住好彩佢都有比返我。

而家睇到呢個post諗起果段時間嘅自己 真係好心寒
唔怪得啦 我細路買左勁多垃圾護膚品 貨返來早幾年
越蠢越唔識野最易比佢哋控制
就算你比我篇文佢睇可能都唔信我
以前幾個朋友上左去大陸玩咩陽光計劃,消失左2,3年

好彩近年返返黎,但對上面咩經歷都係唔敢講出黎,睇黎應該係人生入面一個好大既陰影

香港已經咁癲,我估上面應該仲撚恐怖
咁又佢去死
講耶教juicy d
因為太多人信
(只適用於信主 班羊祜)
好易拎,幾萬蚊既事
想樓主繼續講多啲呢啲經歷 好好睇
想問下樓主出完po之後有冇俾佢地騷擾你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞