去左人生洗腦課程,記錄晒入面所有內容細節 (3)

716 回覆
422 Like 5 Dislike
ye@ h be positive !

呢啲真係智商稅
講開又講要搵哂呢啲人嘅弱點,要佢哋自己面對自己嘅過錯,去搵身邊十鳩幾個朋友親友道歉,真誠道歉講撚到喊

屌你老母最後咪又係一件仆街冇撚改過仲要仲衰咗
連登成日都有post ,不過同保險傳銷都一鳩樣
啲人見到名利 正面 正能量就出哂水咁
不過真心, 香港多啲呢啲蠢人, 我哋做生意嘅先可以賺錢都係唔好推算

個課程催眠到D學生去關心屋企人/朋友/身邊人, 緊係啦, 第一步打好關係, 下一步就教學生要負責任對佢地好, 報課程可以幫到佢地.
呢段時間比人控制緊, 到醒返時咪變返以前咁
有朋友話因為做生意想識多啲人去過上堂,佢話裡面真係咩人都有,律師醫生都會去上,佢聲稱自己好有定力唔會俾人洗腦,佢冇邀請我哋去,但我覺得佢上完堂之後個人偏激咗,唔知關唔關事因為佢有個朋友又係上過呢啲堂,佢自己都屌嗰個friend上完堂成個人唔同咗,以前做生意會以人為本,依家整係睇錢搞到啲分店都執埋
一定會有 樓主都話意志信念唔夠 或者人生有咩不足之類 可能入去聽 一鬆懈就比人乘虐而入 難保有人對自己本來好有信心 點知人地幾招洗埋你腦
社會係需要呢啲人墊底
有冇人backup左樓主條片 太遲追post
Upload返 Day 3 洗腦日 果段催眠片

https://files.fm/u/hajvnymkc
巴打好詳細, 多謝你.
本身課程有問題,身有屎所以唔會用真名Show出黎,
仲有課程名&內容都會美化左等人冇防範.
而佢地一比人揭發通常改公司名再開過, 尤其係細公司.
仲有好多公司都有黑社會背景.

你提到獅子會, 冇錯, 極多獅子會既人都有上過呢D課程, 我懷疑佢地有合作.
條友講野都痴痴地脷根
溫馨提示, 小心起底法, 我都執過先出Post.
想問知道邊個又點?恐嚇?
好笑, 又叫我小心, 又幫手提供資料
d資料你都自己寫晒係個post度你方佢地會唔識搵
都係好心提下你姐 唔想自爆下次出po d數字唔洗咁detail 唔岩聽就算
樓主都講左佢唔想自爆 所以先提下佢姐
樓豬pin this la
最近見到有個中同exactly諾思
成日喺ig post啲所謂「班合照」
一睇就知中撚到應一應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞