[Switch/WiiU]Zelda 薩爾達傳說:荒野之息 (13)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
爆左機load完過場去翻主頁,點入翻game?
我試過load最後一個autosave係打王前

就咁㗎咋

上個post都有講呢樣野
爆完機好空虛

好充實
每次blood moon完掃古衛同talus兩個族

個save會自動update?定次次玩都要手動save?
爆左機load完過場去翻主頁,點入翻game?
我試過load最後一個autosave係打王前

就咁㗎咋

上個post都有講呢樣野
爆完機好空虛

好充實
每次blood moon完掃古衛同talus兩個族

個save會自動update?定次次玩都要手動save?

有時會
打miniboss/馬廐
打爆機 有種失戀嘅感覺 空虛 寂寞

執屎呢
推下
打爆機 有種失戀嘅感覺 空虛 寂寞

希望有大型dlc係重建海拉爾城
新手一問 我想知日版同其他地區既版本有冇任何分別?

有 日版有link日記

有 日版有link日記

係game入面既野黎?
想問下炎之矢要點整,係咪將d木矢射去火堆就得?
2018年初透過更新出中文confirmed

https://lihkg.com/thread/415356/page/1
2018年初透過更新出中文confirmed

https://lihkg.com/thread/415356/page/1

終於
到時重玩睇故仔
不過家下都未玩曬 得40幾%
到時重玩睇故仔

%主要係用黎反映你執左幾多舊屎
點解上網睇人玩, 同一個箱開出嚟嘅武器/盾唔同數值?係咪關進度事?
點解上網睇人玩, 同一個箱開出嚟嘅武器/盾唔同數值?係咪關進度事?

進度同random
到時重玩睇故仔

%主要係用黎反映你執左幾多舊屎

300幾舊屎 本身啲廟都仲差10個
第二次入城堡先知原來我上次skip左好多野就直接爬左入去
第二次入城堡先知原來我上次skip左好多野就直接爬左入去

其實隻game容許你拎左降落傘即刻去打ganon
冇話skip唔skip
爆左機但唔想執屎 好空虛
佢應該爆左咪安置公主係個城到自己 Generate 唔同 Events 咪人玩落去... 都無衝突 ..
想加入玩, 買日版定英版好?
想聽原音, 但唔識睇日文即係要睇英文, 求解
有冇人同我一樣唔鐘意解任務

我玩左幾個鐘頭都係周圍9行 周圍探索

好正 個地圖好大 有時行行下唔知自己行左去邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞