[Switch/WiiU]Zelda 薩爾達傳說:荒野之息 (13)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
打完四神獸究竟可以去邊度搵moblin club比個細路睇

返去great plateau?起始區域啲怪應該低級啲?

買齊photo再用sensor

之後會求叛徒武
你會好多謝yiga成日跳出嚟

最終極既辦法 就係去右下果個島 放最後粒橙波落去之前將moblin club放係地下先 當你完成個任務比番身裝你 果把moblin club唔會消失會係地下
玩左10日
好好玩 停唔到手
練緊刷人馬

刷完人馬就冇野難到你

咁勁十日就打人馬

呢排做廢青 每日都玩成10個鐘
野蠻人同古代套裝都刷到上4星

係咪大師模式先
玩左10日
好好玩 停唔到手
練緊刷人馬

刷完人馬就冇野難到你

咁勁十日就打人馬

係咪大師模式先

新手 100%左普通mode先諗大師模式
玩左10日
好好玩 停唔到手
練緊刷人馬

刷完人馬就冇野難到你

咁勁十日就打人馬

係咪大師模式先

新手 100%左普通mode先諗大師模式

要搵堆屎佔左成隻GAME既65% 搵哂都已經對隻GAME無哂引啦

最終極既辦法 就係去右下果個島 放最後粒橙波落去之前將moblin club放係地下先 當你完成個任務比番身裝你 果把moblin club唔會消失會係地下

已經解左個島
blood moon之後再去果邊d怪會唔會唔同哂

已經解左個島
blood moon之後再去果邊d怪會唔會唔同哂

zora附近啲山頭有
邊到有amiibo賣?
係咪一定要買咗先用到?
同埋想問下有冇4英雄嘅故事睇下
Google完都冇
邊到有amiibo賣?
係咪一定要買咗先用到?
Google完都冇

可以自製嘅 好似係
邊到有amiibo賣?
係咪一定要買咗先用到?
Google完都冇

可以自製嘅 好似係

邊到有MM同SS賣
仲差呢兩隻
我想問依家我行左個地方 無啦啦行雷 對住我個人計時 一夠鐘就成道雷打落我到死左 我行前啲見到水入面有條友叫我幫佢 但我都未幫到 就係咁比雷打死 走唔出個地方 我應該點做
我想問依家我行左個地方 無啦啦行雷 對住我個人計時 一夠鐘就成道雷打落我到死左 我行前啲見到水入面有條友叫我幫佢 但我都未幫到 就係咁比雷打死 走唔出個地方 我應該點做

收埋哂d 金屬道具,唔好equip

屌 頭先我正係收埋左個盾 以為要咩防雷裝 唔該唒你

著全身防雷可以掂行掂過由佢劈落黎

著全身防雷可以掂行掂過由佢劈落黎

拎雷頭
走可以用transfer走
食左三階速食物30分鐘夠打十隻銀lynel
巴打們 想問下save可唔可以backup去第部機同ac
啱啱開始trial of sword
好難玩
一開始啲武器洗唔洗keep?

唔可以

唔可以

借緊人地部機 下個月出機要再打過

唔可以

借緊人地部機 下個月出機要再打過

出機買埋個DLC 直接玩大師模式當新GAME咪得

對唔對得住mipha??!!
想買隻amiibo玩下 邊隻最抵玩?同埋係咪amazon最穩陣

對唔對得住mipha??!!

對唔對得住impa!?!?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞