[Switch/WiiU]Zelda 薩爾達傳說:荒野之息 (13)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
自問成日周圍去搵野 但爆完機都係得35%

點睇幾%
同埋宜家仲有冇得睇玩左幾耐
新手入坑一問 前期有邊套裝值得升/拎
岩岩拎左套女人裝 好低防 比怪打一下無4-5格血
利申: 進度味打4神獸

士兵裝,最高防,係蘿莉博士條村到買

兩款裝 可以由頭用到落尾
第一套係忍者村買既忍者裝
第二套係要係SHINE入面搵既爬山裝

點睇幾%

要打贏ganon先有得睇幾%
幾耐就好似冇

點睇幾%

要打贏ganon先有得睇幾%
幾耐就好似冇

聽鬼佬講果900粒種子計成65% 梗係唔會咁易100%啦

點睇幾%

爆咗機先有得睇幾多%,爆咗之後開地圖就睇到

夜晚用忍者裝爬山 唔太斜都可以跑上去
至於太筆直嘅就就咁狂x跳上去
冇氣就食煮過的endure carrot/shroom

夜晚用忍者裝爬山 唔太斜都可以跑上去
至於太筆直嘅就就咁狂x跳上去
冇氣就食煮過的endure carrot/shroom

真心建議打左風神獸先,拎埋爬山裝,昇2格氣力都已經探索到絕大部分地圖
爆左機之後買dlc
啲怪一開始就係綠色
點樣練盾反
想練好d 打劍之試煉
爆左機之後買dlc
啲怪一開始就係綠色

仲會出黃金版添 但硬係覺得唔係勁好多
爆左機之後買dlc
啲怪一開始就係綠色

仲會出黃金版添 但硬係覺得唔係勁好多

玩3heart
點樣練盾反
想練好d 打劍之試煉

建議你去右上果個迷宮練習 一落去會有好多隻守護者等緊你

升裝啲料除左流星同人馬料之外都唔多重覆
全部都升咪得
洗乜諗邊套值
搵到個位勁多屎執,幾步一粒
搵到個位勁多屎執,幾步一粒

係唔係巢穴附近嗰度都好密
個種子mask係咁響但唔知粒野係邊
點樣練盾反
想練好d 打劍之試煉

好易, 其實佢隻眼發出閃光果吓按制, 不個都要練習多D先得, 之前D guardians比我打到絶種~~
玩呢隻game真係好開心,上次去東北嗰邊個hebra鳩行,爬到上山見到對面有個大迷官,第一眼望過去嗰下覺得好神秘同震撼
做緊起村任,唔知邊度搵個tailor
點樣練盾反
想練好d 打劍之試煉

好易, 其實佢隻眼發出閃光果吓按制, 不個都要練習多D先得, 之前D guardians比我打到絶種~~

我而家鍾意好似基拉咁斬哂佢d 腳先慢慢練盾反

女人

女人

搵到啦 唔該巴打

仲要做伐木工
點樣練盾反
想練好d 打劍之試煉

盾反,你要有好多盾先夠玩。我之前都用盾反,之後依家斬晒腳,用一枝箭攪掂

女人

搵到啦 唔該巴打

仲要做伐木工

最好未開始起屋任務╴就已經斬定大量木材
點樣練盾反
想練好d 打劍之試煉

盾反,你要有好多盾先夠玩。我之前都用盾反,之後依家斬晒腳,用一枝箭攪掂

平時我都係斬腳再打,但打劍之試煉唔可以咁嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞