[Switch/WiiU]Zelda 薩爾達傳說:荒野之息 (13)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
玩hard mode試練 打兩個白蜥蜴打到冇曬武 佢哋又不停落水回血 應該點打?
盾嘅防禦力有咩用

唔係擋到就得?擋唔到就扣血?

裝就話高防俾人打中扣小d,盾呢?
盾嘅防禦力有咩用

同埋拎左個90防ge盾,係咪有個再勁啲識得自己回血
盾嘅防禦力有咩用

有回血盾咩
Hylian shield應該最勁啦

點入去
盾嘅防禦力有咩用

有回血盾咩

咁3防同90防嘅盾有咩分別
盾嘅防禦力有咩用

有回血盾咩

Counter strike 果下既攻擊力
盾嘅防禦力有咩用

有回血盾咩

Counter strike 果下既攻擊力

即係盾反

點入去

去你嘅右邊 飛上天有路入
一早爆機 冇玩了
一早爆機 冇玩了

一早爆機 冇玩了

等DLC囉

點入去

去你嘅右邊 飛上天有路入

咁都知係邊
大概要咩實力先好打四大

例如幾多個心,氣,武器
大概要咩實力先好打四大

例如幾多個心,氣,武器

唔洗理,全部都好易打,係得左下角果隻勁
建議留返最後先打
岩岩終於都打左ganon
隻game 好撚正
但我未儲齊記億,連the sword that seals the darkness 都未拎就去左,
到最後公主now may I ask 個度好後悔點解無做齊上面既野先搵佢
Sorry, 我乜都唔記得
連把劍都無執。

執返把劍拎返晒記億之後一定要再打過

謝幕個段音樂都正
好彩zelda 出返黎無變阿婆

但係已經畀ganon同佢啲𡃁
岩岩終於都打左ganon
隻game 好撚正
但我未儲齊記億,連the sword that seals the darkness 都未拎就去左,
到最後公主now may I ask 個度好後悔點解無做齊上面既野先搵佢
Sorry, 我乜都唔記得
連把劍都無執。

執返把劍拎返晒記億之後一定要再打過

謝幕個段音樂都正

買DLC
玩master mode全部經歷多次

不過都唔夠Twilight Princess既Zelda咁靚

不過都唔夠Twilight Princess既Zelda咁靚

但係已經畀ganon同佢啲𡃁

一定仲係處
破左邊有聖光力量封印ganon
破左處日日浸精液一早皺左皮

未玩過其他zelda 唔知劇情,
但無論綠帽定公主都係呢個版本好睇d

感覺比較可愛活潑,
又有肉地
平時跳跳蚱一上床就含羞答答咁

感覺比較可愛活潑,
又有肉地
平時跳跳蚱一上床就含羞答答咁

dat ass
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞