[Switch/WiiU]Zelda 薩爾達傳說:荒野之息 (13)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
呢隻神像有冇用?

現實中你見到有神像前面又有個兜咁你覺得有咩用處

我hold住咗蘋果但冇反應
呢隻神像有冇用?[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/18/104209_bf2137e51e95f7d06243e3400d8d3e30.jpg[/im]

點樣hold法
打爆咗要返去打爆前個save真係好on9
如果係二週目咁會好好多...

我仲未爆機,呢家仲搵緊D屎
想問下爆機番番去之前SAVE姐係點?
爆完機一次睇完CG就完,
然後焗你去番前一個SAVE玩?
咁咪有得狂爆機?

去返打boss房門口
呢隻神像有冇用?

你唔dum落去真係彿都有火
呢隻神像有冇用?

link心諗 : 很想要吧 ?
呢隻神像有冇用?

Yiga hideout都有 不遇要放另一種生果
有時其他像會提示
隻馬點先可以打橫跳?
隻馬係山邊明明有路但扭計唔落山
我上網見到人可以小跳步打橫跳落一d唔高既山
隻馬點先可以打橫跳?
隻馬係山邊明明有路但扭計唔落山
我上網見到人可以小跳步打橫跳落一d唔高既山

撳實zl 推左菇

咁咪有得狂爆機?

去返打boss房門口

整個二周目改高D怪既血/攻擊咪得
點解要設計到咁

咁咪有得狂爆機?

去返打boss房門口

點解要設計到咁

二周目仲會有乜怪
Ganon都冇左了

咁咪有得狂爆機?

去返打boss房門口

點解要設計到咁

二周目仲會有乜怪
Ganon都冇左了

其實爆左機想要個冇ganon黑汁嘅世界
啲side quest可以繼續做
冇主線姐 姐係好似gta咁
前期比個件件禦寒衣有冇得升級?
想去打保齡刷錢
想去打保齡刷錢

冇得升,就算有得升都好
唔會加強個禦寒能力,
你都係要著2件上身先唔會扣血
or用食物加1件衫

BTW如果要刷錢,去刷雷龍應該會快D
想去打保齡刷錢

冇得升,就算有得升都好
唔會加強個禦寒能力,
or用食物加1件衫

前期唔知咩係雷龍
想去打保齡刷錢

冇得升,就算有得升都好
唔會加強個禦寒能力,
or用食物加1件衫

前期唔知咩係雷龍

揹支火劍都得

咁咪有得狂爆機?

去返打boss房門口

點解要設計到咁

二周目仲會有乜怪
Ganon都冇左了

啲怪唔係個世界本身就有㗎咩
唔係受控Guardians同黑汁先係關Ganon事咩

咁咪有得狂爆機?

去返打boss房門口

點解要設計到咁

二周目仲會有乜怪
Ganon都冇左了

其實爆左機想要個冇ganon黑汁嘅世界
啲side quest可以繼續做
冇主線姐 姐係好似gta咁

係,我都覺咁好啲,但今次隻game好多位都係以未打大佬作前提黎推動

依家爆機變咗仲夏夜之夢
爆完=冇爆就冇心機再玩
晒咗個咁正嘅世界
三神龍純粹係俾link射素材而存在咁
又係晒咗
想去打保齡刷錢

冇得升,就算有得升都好
唔會加強個禦寒能力,
or用食物加1件衫

前期唔知咩係雷龍

揹支火劍都得

刷錢可以打talus 另外揼夜光石都好賺
又係晒咗

我都覺
得冰龍有shrine quest
其實可以比更好既故仔佢地
又係晒咗

我都覺

我覺得主線可以再長d, 而家得d 回憶
當然而家咁樣就可以比你玩得自由d, 點行都得,玩邊樣先都得
又係晒咗

我都覺

最慘係 本來其實我爆機係為左睇下班友對於我殺左BOSS有咩反應
打算番村聽下白頭婆點樣讚美我 個孫女又點咁樣
到頭來一場空
又係晒咗

我都覺

起碼都有果D咩幫左條龍 條龍借左D力量比我用 都好啊
又係晒咗

我都覺

最慘係 本來其實我爆機係為左睇下班友對於我殺左BOSS有咩反應
打算番村聽下白頭婆點樣讚美我 個孫女又點咁樣
到頭來一場空

Paya
胎記生係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞