[Switch/WiiU]Zelda 薩爾達傳說:荒野之息 (13)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike

其實條龍正常好似四點幾就會飛出黎
但唔知算bug 定點,你用火坐到5點,你一出去佢先啱啱由湖飛緊出黎

個問題係佢唔係五點出 係一點 我坐火到夜晚係九點 即係要等佢4個鐘

其實佢一日係飛幾次

試下唔好用火,一訓醒就tp去座塔飛落條橋,6點左右條龍會過橋

今晚又試試佢

確認多次你係咪喺呢個湖等

如果直接係附近生火佢會唔出黎,YouTube 啲片有啲唔work 了
暫時我試到有兩個方法,一係旅館訓醒之後tp落塔飛去條橋,另一個方法劇透 但20分鐘左右刷到差唔多一萬蚊

係個湖北面有個山洞,我喺入面生火佢會出

個問題係佢唔係五點出 係一點 我坐火到夜晚係九點 即係要等佢4個鐘

其實佢一日係飛幾次

試下唔好用火,一訓醒就tp去座塔飛落條橋,6點左右條龍會過橋

今晚又試試佢

確認多次你係咪喺呢個湖等

如果直接係附近生火佢會唔出黎,YouTube 啲片有啲唔work 了
暫時我試到有兩個方法,一係旅館訓醒之後tp落塔飛去條橋,另一個方法劇透 但20分鐘左右刷到差唔多一萬蚊

係個湖北面有個山洞,我喺入面生火佢會出

我係棵樹下面生火,一轉朝早條龍就出現
點解雪咁撚多人馬
我想玩個迷宮姐
由馬居行過去條路有成兩隻

地圖最北面好撚多隻 成日一次洗晒條人馬帶好爽

爬上高山飛入去
自從斬左第一隻人馬就好想繼續斬多d 除左雪山邊度仲有

鬥獸場,迷之森林北方見到恐龍骨附近,巨大馬森林,好多好多
搵記憶個quest,比漁村啊伯睇個景係邊到

唔記得佢會睇邊個喎,邊張相呀?

https://appsto.re/hk/1b4Pib.i
呢個app好好用

https://appsto.re/hk/1b4Pib.i
呢個app好好用

Zelda universe 有個interactive map
正話喺自己屋企附近嘟amiibo
嘟左粒蘋果
隻馬即刻喺馬廐9衝出嚟食
有冇人知白銀人馬既出現條件,我搵左好多隻都係白色頭髮
想打粒星星出黎升裝
有冇人知白銀人馬既出現條件,我搵左好多隻都係白色頭髮
想打粒星星出黎升裝

可能要打多d神獸先 我打打下都跌左星星
地圖右下角塊地好撚亂
又成日落雨 雖然有龍仔射下
你地去雪山會著防寒全套定換雪boot

防寒2件就夠, 用埋雪boot可以加速

但防寒全套可以防結冰

但防寒全套可以防結冰

唔俾佢地打中咪唔會結冰
會唔會有二手賣?

但防寒全套可以防結冰

唔俾佢地打中咪唔會結冰

遠古裝然後飲藥
點解右下角冇雷達?
利申新手
點解右下角冇雷達?
利申新手

沙暴
點解右下角冇雷達?
利申新手

沙暴

? 即係咩
點解右下角冇雷達?
利申新手

沙暴

? 即係咩

定你setting HUD set 左Pro?
我一開始玩都唔知頭唔知路set 左
以為咁麻煩要入地圖先有得睇
點解右下角冇雷達?
利申新手

沙暴

? 即係咩

定你setting HUD set 左Pro?
我一開始玩都唔知頭唔知路set 左
以為咁麻煩要入地圖先有得睇

Thx bro 有返
海中間個孤島神廟點過去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞