[Switch/WiiU]Zelda 薩爾達傳說:荒野之息 (13)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
普通箭你地除左執怪射個d同五蚊枝咁買之外仲可以點得黎

執殺怪嗰啲

https://www.hk01.com/科技玩物/81415/-Zelda攻略-薩爾達荒野之息-5分鐘輕鬆得80支箭秘技
有無人試過

呢招唔得啦

去地圖最右下角島仔
Shrine隔離個細島有個寶箱係10枝箭
執完 save load個寶箱唔會消失

入zora條山路殺哂已經100支

諗返第一個就係入zora, 落雨+落雷箭,死左好多次
岩岩打完鳥人
條柒頭寸到仆街
死左成百年都唔撚化
係都唔認自己廢
講到自己技能世界第一咁
又唔認綠帽仔實力係都話佢lucky
岩岩打完鳥人
條柒頭寸到仆街
死左成百年都唔撚化
係都唔認自己廢
講到自己技能世界第一咁

傲驕嘅嘢
岩岩打完鳥人
條柒頭寸到仆街
死左成百年都唔撚化
係都唔認自己廢
講到自己技能世界第一咁

傲驕嘅嘢

男人老狗驕條毛咩
大家都男人人地火蜥型幾多
係熔岩爬出黎
佢明明識飛就停係碌就斷既石打開對翼直晒身企係度
我expect 佢係係空中keep 住射
岩岩打完鳥人
條柒頭寸到仆街
死左成百年都唔撚化
係都唔認自己廢
講到自己技能世界第一咁

傲驕嘅嘢

男人老狗驕條毛咩
大家都男人人地火蜥型幾多
係熔岩爬出黎
佢明明識飛就停係碌就斷既石打開對翼直晒身企係度
我expect 佢係係空中keep 住射

佢地唔係部機
打完咪認咗輸囉
入沙漠無晒雷達地圖都無埋,
是咪要拎d咩裝備定upgrade 地圖
想問下,打完隻神獸(鳥人村果隻)
有把great eagle bow, 把野右下角有x3,係乜意思?
呢把野係未可以維修?
同埋佢比左個能力主角,又係x3 , 用左會唔會有cooldown? 一或係只可以用三次?

完左quest就得
想問下,打完隻神獸(鳥人村果隻)
有把great eagle bow, 把野右下角有x3,係乜意思?
呢把野係未可以維修?
同埋佢比左個能力主角,又係x3 , 用左會唔會有cooldown? 一或係只可以用三次?

消一支箭 射三發
爛左重新整
技能有cd

完左quest就得

即係盲住咁衝入去?

完左quest就得

即係盲住咁衝入去?

我記得有個side quest關事

完左quest就得

即係盲住咁衝入去?

岩岩盲住咁撞到個神社解左依家乜事都無
當我無問過sor

完左quest就得

即係盲住咁衝入去?

係 入shine同泉水都有 到左就之後冇

完左quest就得

即係盲住咁衝入去?

我咩quest 都無解但依家係沙漠解左個shrine 就睇得返

完左quest就得

即係盲住咁衝入去?

我咩quest 都無解但依家係沙漠解左個shrine 就睇得返

之後要接番quest

完左quest就得

即係盲住咁衝入去?

本身應該係shrine quest嚟
不過隻game咁自由,玩到搵到shrine先接quest都唔奇,我都試過
屌你隻駱駝難打咁多既
其他個d廢到以為打緊test of strength,
駱駝個隻比人秒幾次都唔知咩事
屌你隻駱駝難打咁多既

全game得一隻似番以前啲boss
屌你隻駱駝難打咁多既

都有人馬同Guardian呢啲難打少少嘅
屌你隻駱駝難打咁多既

都有人馬同Guardian呢啲難打少少嘅

快到無從入手
都唔記得個時點打
又話城堡多勁武器,我都未見到箱已經打 guardian 打到冇晒武器
又話城堡多勁武器,我都未見到箱已經打 guardian 打到冇晒武器

打guardian用盾反啦

家下重要諗下去邊執返d武器

家下重要諗下去邊執返d武器

內部真係勁多武器wo, 應該係你搵唔到D密室
再唔係入面咁多怪搵把雷武/雷箭入去麻左D怪都大把你執
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞