[Switch/WiiU]Zelda 薩爾達傳說:荒野之息 (13)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
唔小心比beedle陰左賣甲蟲比佢

Load save
一開波去左打雷屬駱駝 之後按住y儲氣咪有技出既 請教下係咪可以無限出同埋點先可以再出技?因為有時出完兩次就出唔到
一開波去左打雷屬駱駝 之後按住y儲氣咪有技出既 請教下係咪可以無限出同埋點先可以再出技?因為有時出完兩次就出唔到

血下面有個icon
駱駝x3
3次之後要cd
等幾耐要去返inventory最後嗰頁睇
而家玩到三百六十幾粒seed , 已經搵無可搵咁滯 , 其實900 粒seed 應該係接近行兩步就有粒咁滯喎

主線行到去忍者個巢穴果度 , 有咩方法可以硬爆 , 定一定要著忍裝慢慢行 , 背刺一下好似唔夠做 , 定係我裝d 更勁既武器先得 , 我習慣用爆左把 master sword 先用其他武器

有d 係執起支樹枝都會有

樹枝
即係見到樹枝仲要掉左把劍執下枝樹枝?

我聽講過有d係要騎馬跨欄就會出

執樹枝得1個位係,你唔強求900就冇所謂
騎馬都好似得2至3粒
有冇巴打'bug'過光之弓? 有冇教學

係度講好難講,去youtube睇
簡述都係拎完光之弓後去邊界跳落馬,要分左跳同右跳,唔係好記得,youtube有教學

簡述都係拎完光之弓後去邊界跳落馬,要分左跳同右跳,唔係好記得,youtube有教學

Bug黎有咩用

Bug黎有咩用

100攻 無限箭 收埋自己用
宜家淨係打Ganon有得用

Bug黎有咩用

100攻 無限箭 收埋自己用
宜家淨係打Ganon有得用

仲未修正咩?
宜家先300粒屎
仲要幾耐先拎齊900粒
新手玩緊,呢隻game真係好正
前日買左DLC想挑下隻黃金人馬
點知master mode同normal mode係分開SAVE
好難有動力重玩
想玩既最好快D買定
點知master mode同normal mode係分開SAVE
好難有動力重玩
想玩既最好快D買定

點會
爆左機都想爆多幾次
好難有動力重玩
想玩既最好快D買定

點會
爆左機都想爆多幾次

以前n64個隻就會有mirror mode就會
今次不了
地圖太大太自由
太食時間,仲有其他game要玩
好難有動力重玩
想玩既最好快D買定

點會
爆左機都想爆多幾次

今次不了
地圖太大太自由

冇其他驚玩
只愛zelda
好難有動力重玩
想玩既最好快D買定

點會
爆左機都想爆多幾次

今次不了
地圖太大太自由

冇其他驚玩
只愛zelda

買左其他驚
但玩得最多都係zelda
下隻應該係mario odyssey
好難有動力重玩
想玩既最好快D買定

點會
爆左機都想爆多幾次

今次不了
地圖太大太自由

冇其他驚玩
只愛zelda

我仲要打埋隻YS8
出左zelda真係玩左好耐
沒掂過ps4
點解用上網個方法刷唔到star fragment
好難有動力重玩
想玩既最好快D買定

點會
爆左機都想爆多幾次

今次不了
地圖太大太自由

冇其他驚玩
只愛zelda

買左其他驚

我隻7 彈無玩過咁濟
點解用上網個方法刷唔到star fragment

刷銀lynel會跌 仲有機會跌兩粒
新手買咗2日 好上癮
好難有動力重玩
想玩既最好快D買定

點會
爆左機都想爆多幾次

今次不了
地圖太大太自由

冇其他驚玩
只愛zelda

買左其他驚

我隻7 彈無玩過咁濟

屌 我都係 買左薩爾達就冇玩過7彈
好難有動力重玩
想玩既最好快D買定

點會
爆左機都想爆多幾次

今次不了
地圖太大太自由

冇其他驚玩
只愛zelda

買左其他驚

我隻7 彈無玩過咁濟

屌 我都係 買左薩爾達就冇玩過7彈

我就係6月買zelda, 而家就 splatoon + mh
Zelda 放低左等DLC2 再爆機,唔捨得爆
想問下 我岩岩開始玩 去到打卡 飛左上塔頂,之後點走? 用傳送又傳送唔到,卡左係塔頂。
想問下 我岩岩開始玩 去到打卡 飛左上塔頂,之後點走? 用傳送又傳送唔到,卡左係塔頂。

爬返落去

爬返落去

開地圖用shrine傳送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞