[Switch/WiiU]Zelda 薩爾達傳說:荒野之息 (13)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
無知一問 點拎飛果舊野

有冇睇adventure log
爆左十把x5弓先洗走300支電
仲有二千幾支element
大工程
大工程

你已經有咁多點解仲要射曬佢等佢返貨 就算所有地方返曬貨 都唔會有300支shock arrow
大工程

你已經有咁多點解仲要射曬佢等佢返貨 就算所有地方返曬貨 都唔會有300支shock arrow

商店空左冇restock
我不能接受
番貨之後就咁儲 唔再買
大工程

我不能接受
番貨之後就咁儲 唔再買

即係洗到49見佢返貨後就重新儲過
大工程

我不能接受
番貨之後就咁儲 唔再買

即係洗到49見佢返貨後就重新儲過

駱駝個任好難打

本身打忍者嗰度已經難
上到神獸打boss更加係清我藥倉

防雷裝2星唔怕電
輕鬆過

佢係打快
我每次擋諗住出反擊但都係俾佢打中

你幾多個心先?
有大師劍未?
用就好易打
漆彈之後冇開過game 其實有冇咩改變
駱駝個任好難打

本身打忍者嗰度已經難

防雷裝2星唔怕電
輕鬆過

佢係打快

你幾多個心先?
有大師劍未?
用就好易打

10幾心
未有,點拎

要有13心先拎到大師劍
去迷失森林拎

要改post名了

要改post名了

幾時出

未知
估計2018
打蜥蜴個肥仔真係豬隊友嘅代名詞
爆左機load完過場去翻主頁,點入翻game?
我試過load最後一個autosave係打王前
駱駝個任好難打

本身打忍者嗰度已經難

防雷裝2星唔怕電
輕鬆過

佢係打快

你幾多個心先?
有大師劍未?
用就好易打

10幾心
未有,點拎

要有13心先拎到大師劍
去迷失森林拎

點入?我次次都出返嚟

用火把,跟住啲火花既方向行

就咁㗎咋

就咁㗎咋

上個post都有講呢樣野
爆完機好空虛

就咁㗎咋

上個post都有講呢樣野
爆完機好空虛

好充實
每次blood moon完掃古衛同talus兩個族
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞