[Switch/WiiU]Zelda 薩爾達傳說:荒野之息 (13)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
爆左機開晒廟想清quest 時發覺冇開the priceless maracas
我記得o個時我係打左怪囉左佢個跳舞搥先同佢講野
可能因為咁bug 左冇開quest...
宜家仲有冇方法開返?

你冇開過格就爆左機

有呀
隻死野返左森林啦
只係冇開quest出黎
宜家我清唔晒條list好不爽

唯有等中文玩多次吧~~
爆左機開晒廟想清quest 時發覺冇開the priceless maracas
我記得o個時我係打左怪囉左佢個跳舞搥先同佢講野
可能因為咁bug 左冇開quest...
宜家仲有冇方法開返?

你冇開過格就爆左機

有呀
隻死野返左森林啦
只係冇開quest出黎
宜家我清唔晒條list好不爽

唯有等中文玩多次吧~~

你地會唔會開住全地圖apps/網玩
Mark低哂邊度d seeds拎左?
唔想之後收集時係咁去左d拎左既地方

但睇哂地圖有咩又好似好無癮...
雖則個地圖大到好難乜地方都去哂 最後都要靠zelda map一類網補齊哂唔同地方既野....

呢個app可以揀show邊啲唔show邊啲
仲有得mark低邊啲seed已經執左
https://itunes.apple.com/hk/app/breath-companion/id1218936949?mt=8 https://itunes.apple.com/hk/app/breath-companion/id1218936949?mt=8

單左黎玩左陣
有強迫症既人真係咪試
成日行完一個area都會忍唔住開黎睇睇 發現勁多野未拎
凡其啲種子....又多又無hints 無攻略根本大部分都會miss...
你地會唔會開住全地圖apps/網玩
Mark低哂邊度d seeds拎左?
唔想之後收集時係咁去左d拎左既地方

但睇哂地圖有咩又好似好無癮...
雖則個地圖大到好難乜地方都去哂 最後都要靠zelda map一類網補齊哂唔同地方既野....

呢個app可以揀show邊啲唔show邊啲
仲有得mark低邊啲seed已經執左
https://itunes.apple.com/hk/app/breath-companion/id1218936949?mt=8 https://itunes.apple.com/hk/app/breath-companion/id1218936949?mt=8

單左黎玩左陣
有強迫症既人真係咪試
成日行完一個area都會忍唔住開黎睇睇 發現勁多野未拎
凡其啲種子....又多又無hints 無攻略根本大部分都會miss...

買dlc揾種子面具

曠野係官方譯名
同一隻驚
新手留名
Mipha 好慘,
唔知邊個話魚女只會織衫比佢想嫁既男人,
佢一早已經織好左,
亦都明示暗示左自己鍾意綠帽仔,
最後都無辦法係埋一齊,
連衫都無辦法親手交比佢,
等左一百年只係可以見多一面,
但由始到終綠帽個傻仔都無feel唔知咩事
不過可能佢一早預左,
有公主係度佢地注定無得一齊
新手留名
Mipha 好慘,
佢一早已經織好左,
最後都無辦法係埋一齊,
不過可能佢一早預左,

Kass最後段說話仲有意思
了左zelink派心願
新手留名
Mipha 好慘,
佢一早已經織好左,
最後都無辦法係埋一齊,
不過可能佢一早預左,

了左zelink派心願

Kass最後講咩?
同埋zelda對link有feel咩?
Nintendo正仆街 永遠係愛情線都唔清唔楚
新手留名
Mipha 好慘,
佢一早已經織好左,
最後都無辦法係埋一齊,
不過可能佢一早預左,

了左zelink派心願

Kass最後講咩?

我淨係打左水象咋,
以前無玩過zelda ,
係咪唔應該睇回覆費時劇透左
新手留名
Mipha 好慘,
佢一早已經織好左,
最後都無辦法係埋一齊,
不過可能佢一早預左,

了左zelink派心願

Kass最後講咩?

有個詩人冧zelda zelda冧騎士
詩人妒忌騎士
後尾詩人見到騎士好勇
好想同佢道歉
然後kass問題link接唔接受佢老師道歉
唔記得pink字
因為spirit tracks呢集先變zelda fans
全程有zelda 陪住
最尾有拖手仔
不過開發者話係友情
因為spirit tracks呢集先變zelda fans
全程有zelda 陪住
最尾有拖手仔
不過開發者話係友情

damn Fuck nintendo
綠帽好似啞撚左咁唔識講野
女女做到咁出面綠帽都無反應,真係終極毒撚黎
沉迷左mh 好耐無玩zelda
綠帽好似啞撚左咁唔識講野
女女做到咁出面綠帽都無反應,真係終極毒撚黎

好多人暗戀嘅毒撚
其實我覺得荒野之息呢個故事可以整成動漫,夠整50集啦.......
其實我覺得荒野之息呢個故事可以整成動,夠整50集啦.......
普通箭你地除左執怪射個d同五蚊枝咁買之外仲可以點得黎

執殺怪嗰啲

執殺怪嗰啲

https://www.hk01.com/科技玩物/81415/-Zelda攻略-薩爾達荒野之息-5分鐘輕鬆得80支箭秘技
有無人試過

執殺怪嗰啲

https://www.hk01.com/科技玩物/81415/-Zelda攻略-薩爾達荒野之息-5分鐘輕鬆得80支箭秘技
有無人試過

呢招唔得啦

去地圖最右下角島仔
Shrine隔離個細島有個寶箱係10枝箭
執完 save load個寶箱唔會消失

執殺怪嗰啲

有無人試過

呢招唔得啦

去地圖最右下角島仔
Shrine隔離個細島有個寶箱係10枝箭
執完 save load個寶箱唔會消失

入zora條山路殺哂已經100支
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞