[Switch/WiiU]Zelda 薩爾達傳說:荒野之息 (13)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
自從出咗四神殿之後,我已經忘記咩叫主線

有一日 唔覺意行到一條村
先記得原來隻驚有主線

其實主線係咩

新手
咩係四神殿

我都想知
爆左機搵齊120個殿就無玩

咪一開始起塔嗰4個

以為係dlc既新野

各位點樣打wizzrobes 煩撚到仆街

lock撚住佢 係咁射佢個頭

lock撚住佢 係咁射佢個頭

剋屬箭
想問係咪咩材料都應該keep住唔好賣
食左三階速食物30分鐘夠打十隻銀lynel

唔係好識點整三階速食物??

你覺得自己有好多就賣啦

你覺得自己有好多就賣啦

賣礦石

對唔對得住mipha??!!

對唔對得住impa!?!?

對唔對得住mipha??!!

識食一定係食IMPA

SS同HW就算後生都係洗衫板

Z: where are you, link

煮食加入monster extract
有機會有full效果30分鐘 冇就load

煮食加入monster extract
有機會有full效果30分鐘 冇就load

放隻龍角入去你碟野咪得
屌 打左成日都過唔到shrine入面d機械人
屌你老母 盾反好撚難
磨到佢3xx血 佢招超級5連炮點撚樣反呀屌
屌你老母 盾反好撚難

5連炮 用跑黎避啦
屌你老母 盾反好撚難

第一次過major呢, 我趁佢血開始少射laser有上升氣流飛射bomb arrow,
後尾guardian武器多左, 著蠻族裝用斧頭由頭轉到落尾
小弟想買 想問高過幾錢就唔好買
小弟想買 想問高過幾錢就唔好買

450啦
想問蠻族裝點攞 新手一問

三大迷宮

三大迷宮

點去?
屌你老母 盾反好撚難

第一次過major呢, 我趁佢血開始少射laser有上升氣流飛射bomb arrow,

我全部Guard 都係用 黃鎖 lock住佢黎係咁劈
鎖兩三次就打完

三大迷宮

點去?

開晒塔既話地圖好易見到
未就開埋先啦
左上左下右上
屌玩master mode 唔小心賣撚左epona
個心好似那住那住
搞到無心機玩
個心好似那住那住
搞到無心機玩

睇下血月之後會唔會出返黎
個心好似那住那住
搞到無心機玩

睇下血月之後會唔會出返黎

咁咪再嘟返佢出黎,可以SL 艾保娜出黎
屌你老母 盾反好撚難

我全部Guard 都係用 黃鎖 lock住佢黎係咁劈
鎖兩三次就打完

我最後發現唔洗lock
攞斧頭自轉+公轉佢打唔到我

不過想儲斧頭就唔岩用,
我著全套蠻族同+耐久斧岩岩好爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞